Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Pac3to написа:ivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Pac3to написа:ivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница... и направих малка беля.. фара единия счупен,капака огънат.решетката счупена и бронята ,където е номера се сцепи..ужасна зима сега само пеш ходя освен на работа.Да вземи да се стопли ,че ми писна...
Коментар
-
Pac3to написа:ivailo rachev написа:Pac3to написа:ivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница... и направих малка беля.. фара единия счупен,капака огънат.решетката счупена и бронята ,където е номера се сцепи..ужасна зима сега само пеш ходя освен на работа.Да вземи да се стопли ,че ми писна...
Коментар
-
Martous написа:Pac3to написа:ivailo rachev написа:Pac3to написа:ivailo rachev написа:Аз съм малко в бокса,че в събота ми падна буца лед на колата и в момента е леко на баница... и направих малка беля.. фара единия счупен,капака огънат.решетката счупена и бронята ,където е номера се сцепи..ужасна зима сега само пеш ходя освен на работа.Да вземи да се стопли ,че ми писна...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар