Аз не знам дали ще успея да изкарам Фиата,че е заринат от всички страни със сняг само разринах по него да няма,той и гуми няма,но ще се опитам,ако не съм с бял Форд Ескорт с 2 врати.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Айде да ви напомня за утре вечер да не забравите и ще се чакаме там,аз ще съм с бял Форд ескорт с 2 врати,че ако излезя с Фиата от блока до главния път съм свалил минимум генерацията
Няма лошо да се съберем, но там къде ще се съберат в този сняг толкова коли, пък и в тях лище стоим?
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Няма лошо да се съберем, но там къде ще се съберат в този сняг толкова коли, пък и в тях лище стоим?
аз доколкото разбрах ще сме на биохима на паркинга нали иначе незнам къде са тия ХАЛИ
Да де това е Биохим,където сега е ЦБА преди години беше Хали.Там само ще оставим колите(снощи бях там и са разринали и се спира идеално) и ще седнем някъде да изпием по 1 бира,пък НикМар предложи едно кафенце до второ основно като се съберем ще се разберем може и в него да идем,че ще се съберем повече хора там.
аз доколкото разбрах ще сме на биохима на паркинга нали иначе незнам къде са тия ХАЛИ
Да де това е Биохим,където сега е ЦБА преди години беше Хали.Там само ще оставим колите(снощи бях там и са разринали и се спира идеално) и ще седнем някъде да изпием по 1 бира,пък НикМар предложи едно кафенце до второ основно като се съберем ще се разберем може и в него да идем,че ще се съберем повече хора там.
Трябва да питаме Peho/Пешо/ дали ще е там, че нещо се позабравихме. Уффф, при мен се явява провал в РЕМС-а, сега се усетих, че жената има имен ден и няма да стане идването ми, та в тази връзка, Честит имен ден на Таня, Татяна и техните производни.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Аз няма да успея. Тъкмо се прибирам от работа, прашен, докато се оправя отиде поне половин час, после докато дойда /пеша съм/ и съвсем ще закъснея. Друг път ще е явно.
Коментар