Какво си купил,уж нямаше пари за ремонт на пунтото,а с нова кола сега :D ,прави като мен,аз съм пръснал мотора на пежото и като няма пари правя каквото може само с труд,а като посъбера и копувам необходимите части.Инъче от няколко дни си правя нова главата-клапани,портване,гумички семеринги,само разпределителен вал немога да си намеря,че ми заминала една гърбица,ама то горката кола,ако можеше да говори...
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Джета взех с 40 литра газова уредба за 300 лв 84 г много ръжда обаче много въри 9 /100 гас гори сичко платено голяма далавера даже номера и незнам къв е
:D Само на да не пропаднеш някъде на пътя както си караш,ама поне като я закараш на скрап ще си вземеш парите и ведага.Само не те знам как ще и свикнеш,като знам какви са кенефи и колко е неудобно вътре.Ами поне докато имаш с какво да обикаляш сега отваряи пунтото и виж какво му има и полека-лека събирай частите като има пари,че тоя которник като му изтече гражданската и прегледа и го закарвай за скрап,че те струват повече от него :D
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар