Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AnotheR ти да не живееш под автогарата че бравото все там го гледам
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Баш там има и една черна темпра с бели ленти тя на брат ми
      Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Измеждо другото продавам го ако некои го иска ... да обяви цена :D

Коментар

дам знам я и темпрата то мойто браво стоя там няколко дена преди да го купя там даже там ходих да го гледам тва беше преди месец и половина

Коментар

ммм не се сещам ... как се казва човека от когото си го купил ? да не би да ми е комшия ?

Коментар

ми не не ти е комшиа Младен се казва момчето то моето беше спряно малко по-навън от твоето и беше от страната на оградата

Коментар

Продавам музиката от Пунтото ако някои има интерес да свирка
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аз колко пара ?

Коментар

250 лв. буре и усилвател ХЕРЦ

Коментар

Хаха нема толкоз пара човек в некои друг живот ще и купувам музики :D

Коментар

пичове купих си друга кола пунтото го гарирам до другата година

Коментар

Какво си купил,уж нямаше пари за ремонт на пунтото,а с нова кола сега :D ,прави като мен,аз съм пръснал мотора на пежото и като няма пари правя каквото може само с труд,а като посъбера и копувам необходимите части.Инъче от няколко дни си правя нова главата-клапани,портване,гумички семеринги,само разпределителен вал немога да си намеря,че ми заминала една гърбица,ама то горката кола,ако можеше да говори...
                          FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Джета взех с 40 литра газова уредба за 300 лв 84 г много ръжда обаче много въри 9 /100 гас гори сичко платено голяма далавера даже номера и незнам къв е

Коментар

:D Само на да не пропаднеш някъде на пътя както си караш,ама поне като я закараш на скрап ще си вземеш парите и ведага.Само не те знам как ще и свикнеш,като знам какви са кенефи и колко е неудобно вътре.Ами поне докато имаш с какво да обикаляш сега отваряи пунтото и виж какво му има и полека-лека събирай частите като има пари,че тоя которник като му изтече гражданската и прегледа и го закарвай за скрап,че те струват повече от него :D
                              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Борко вярно че аз скоро не съм те виждал дано по-скоро да намериш проблема на пунтото и да го отстраниш ако трябва нещо помощ обаждай се.

Коментар

Working...
                                X