Амиии аз сега съм наработа утре и други ден също и няма да мога в смисъл денни смени и така пък за нататък незнам ....Все пак пишете ако измислите нещо аз ако се откача ще дойда
Ами то тогава оставаме 2 човека и няма смисъл,а и аз преди обяд трябва да си отида до село да си оправя някак задното гърне,че в неделя пак ме чака път и може като се върна вечерта да се видим някъде,ако има още някои свободен.
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Момчета,ако измислите нещо за довечера пишете,че аз ще пътувам цял ден и се надявам 16-17часа да съм се прибрал.Така,че ако пишете къде и кога,ако сте се разбрали нещо.
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
къде успя да затънеш бе човек?верно си пълен луд да излизаш извън асвалта с тая кола ако неможе да се съберете може да се включите в някоя от нашите сбирки
Колегата с пунтото оня ден не ми се върза на 8-мо що така ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Щото не иска да върви от 1 седмица трябва да му сменям повдигачите и гарнитурата на главата ... 500 кинта иначе няма проблеми аз се връзвам и то много често
Коментар