Момчета нека срещата да бъде някъде около 18.30-19.00 , че ние все пак след това ще пътуваме. Не ми се ще да се прибираме по нощите в София.Аре до тогава. Надявам се да уважите молбата ми!
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ами пичове аз съм поне до 18 00 на работа, докато се прибера 30-40 мин и ще стане пладне Ако искате правете го в 18 00 пък аз ще дойда по-късно, ако още сте там
Ми последно остава 18.30ч.Надявам се че ще сме там поне час - час и половина, така че Дянко ще ни завари там.Ние сме двама - fihi и Irka_fihi.Поздрави!!!
Ми последно остава 18.30ч.Надявам се че ще сме там поне час - час и половина, така че Дянко ще ни завари там.Ние сме двама - fihi и Irka_fihi.Поздрави!!!
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
на село няма полицаики в града кат имам работа нещо за вършене 1 приятелче ма кара насам на там с него или братовчед ми Но само когато имам работаиначе колата седи на село дале от мен в града
Коментар