Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как да няма бира,ти не си я видял

Коментар

Момчета нека срещата да бъде някъде около 18.30-19.00 , че ние все пак след това ще пътуваме. Не ми се ще да се прибираме по нощите в София.Аре до тогава. Надявам се да уважите молбата ми!

Коментар

peho написа:
        Извинявай, наистина не съм видял.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

мен не ме бърка часът след 6 оточненията оставям на вас но предлагам наистина да е кам 6:30 7
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

NikMar написа:
            peho написа:
            Извинявай, наистина не съм видял.
            Няма нищо,съвсем нормално е да не се видят,не ти се е пиело .Наистина един час като 18.30 е много добре.

Коментар

И намен ми е все едно, ама Shefy искаше към 8.00 та затова... И 18.30 ме устройва. :D
              brava 1.6_v16 elx

Коментар

Ами пичове аз съм поне до 18 00 на работа, докато се прибера 30-40 мин и ще стане пладне Ако искате правете го в 18 00 пък аз ще дойда по-късно, ако още сте там

Коментар

Ми последно остава 18.30ч.Надявам се че ще сме там поне час - час и половина, така че Дянко ще ни завари там.Ние сме двама - fihi и Irka_fihi.Поздрави!!!

Коментар

добре колеги значи в 18:30 там ще видя да си намеря шофиор че няям книжка още да мога да доида с колата

Коментар

fihi написа:
                      Ми последно остава 18.30ч.Надявам се че ще сме там поне час - час и половина, така че Дянко ще ни завари там.Ние сме двама - fihi и Irka_fihi.Поздрави!!!
                      С два Фиата ли ще сте ?

Коментар

фащам са на бас че ше са с 1 нали са семеиство пук и за 250 км кав е смисала са харчат пари за гориво за 2 коли (логика)

Коментар

А някой може ли да осигури стикери?
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

емиииfihi i Irka_fihi ще донесат няколко само трябва да си ги вземеш и да благодариш щот са без пари ПС: ще са издигнем и Габровци с стикерчета

Коментар

GbGz написа:
                              добре колеги значи в 18:30 там ще видя да си намеря шофиор че няям книжка още да мога да доида с колата
                              Тогава как си караш Пунтото?

Коментар

на село няма полицаики в града кат имам работа нещо за вършене 1 приятелче ма кара насам на там с него или братовчед ми Но само когато имам работаиначе колата седи на село дале от мен в града

Коментар

Working...
                                X