Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами хайде да се срещаме по често да се знаем кои сме габровци :D :D :D с фиатите
    puntio

Коментар

ами айде де
      puntio

Коментар

ами дайте тука да се разберем нещо за няква сбирка в най-скоро време.мен ме бройте.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

казваите къде и в колко часът след 5 обаче и без неделя днес мисля да вървя в кръчмата до мики мауса ако някои иска да доиде да пииме по биричка 0886 300 091 - Борко
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Айде да се организираме да ходим на фиат купе сбирката на междене на 12 юни

Коментар

Ами снощи да не е имало сбирка,на паркинга до гаражите на блоковете пред общежитието на Трендафила,че Пунтото на GbGz,едно Браво и една Брава бяха там,аз минах със вишнево червената темпра комби 4х4,но бях със жената и малкия и бързах да се пребираме.Инъче аз живея в Русевци,в блока над Панорамата и от скоро се движа постоянно с Фиата,че на пежото ми пак му духнах гарнитурата и няма кога да се разправям сега с него.Инъче пунтото доста често го виждам пред кръчмата пред нас на Селимица.
              FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

аз от скоро съм притежател на фиат и днес се видяхме с Борко GbGz,но аз искам да направим сбирка с повечко фиатчета не само ние двамата.

Коментар

Ами като решите нещо пишете тук,аз нямам много време,особенно да организирам нещата,но ако се насрочи нещо все ще намеря начин да се измъкна.А темпрата ми е вишневочервено комби 4х4 с номер ЕВ2983АС и може да се види къде ли не и кога ли не из Габрово,че и аз обикалям често като гламав.
                  FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

milcho_michev написа:
                    Ами снощи да не е имало сбирка,на паркинга до гаражите на блоковете пред общежитието на Трендафила,че Пунтото на GbGz,едно Браво и една Брава бяха там,аз минах със вишнево червената темпра комби 4х4,но бях със жената и малкия и бързах да се пребираме.Инъче аз живея в Русевци,в блока над Панорамата и от скоро се движа постоянно с Фиата,че на пежото ми пак му духнах гарнитурата и няма кога да се разправям сега с него.Инъче пунтото доста често го виждам пред кръчмата пред нас на Селимица.
                    тая кръчма там е на братовчедка ми пък когато си на видял тука пред общежитието ами тука живеем кажете кога и ще се видим нема проблем

Коментар

айде габровците който ще се качва на Междене в събота да казва да се съберем аз съм там и мисля в събота най-късно в 10 сутринта да съм отпрашил

Коментар

батко нал ти казах щях да доида ама ще варя на състезание

Коментар

да бе за теб знам казвам ако някой друг се обърка да влезе,а за твойта работа http://www.steadygroup.com/ влизаш тука и си поръчваш.моя човек се забави,че искаше да е сигурен дали са същото напрежение.и също каза като ги сложиш и слушай на границата гледай да не криви звука защото пак ще изгорят

Коментар

океи мерси

Коментар

колеги дайте да се съберем бе нищо не казвате ?
                              Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Днес да не би колегата ivailo rachev да беше с бравото,който ми пресветна до Осмо основно,че го видях в последния момент,а както винаги бързах,че бях закъснял пак да прибера жената от работа :D .А за сбирка няма да е лошо да се направи нещо,пък и времето вече стана бирено

Коментар

Working...
                                X