ами хайде да се срещаме по често да се знаем кои сме габровци :D :D :D с фиатите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Ами снощи да не е имало сбирка,на паркинга до гаражите на блоковете пред общежитието на Трендафила,че Пунтото на GbGz,едно Браво и една Брава бяха там,аз минах със вишнево червената темпра комби 4х4,но бях със жената и малкия и бързах да се пребираме.Инъче аз живея в Русевци,в блока над Панорамата и от скоро се движа постоянно с Фиата,че на пежото ми пак му духнах гарнитурата и няма кога да се разправям сега с него.Инъче пунтото доста често го виждам пред кръчмата пред нас на Селимица.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
Ами като решите нещо пишете тук,аз нямам много време,особенно да организирам нещата,но ако се насрочи нещо все ще намеря начин да се измъкна.А темпрата ми е вишневочервено комби 4х4 с номер ЕВ2983АС и може да се види къде ли не и кога ли не из Габрово,че и аз обикалям често като гламав.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
milcho_michev написа:Ами снощи да не е имало сбирка,на паркинга до гаражите на блоковете пред общежитието на Трендафила,че Пунтото на GbGz,едно Браво и една Брава бяха там,аз минах със вишнево червената темпра комби 4х4,но бях със жената и малкия и бързах да се пребираме.Инъче аз живея в Русевци,в блока над Панорамата и от скоро се движа постоянно с Фиата,че на пежото ми пак му духнах гарнитурата и няма кога да се разправям сега с него.Инъче пунтото доста често го виждам пред кръчмата пред нас на Селимица.пък когато си на видял тука пред общежитието ами тука живеем
кажете кога и ще се видим нема проблем
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
да бе за теб знам казвам ако някой друг се обърка да влезе,а за твойта работа http://www.steadygroup.com/ влизаш тука и си поръчваш.моя човек се забави,че искаше да е сигурен дали са същото напрежение.и също каза като ги сложиш и слушай на границата гледай да не криви звука защото пак ще изгорятAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Днес да не би колегата ivailo rachev да беше с бравото,който ми пресветна до Осмо основно,че го видях в последния момент,а както винаги бързах,че бях закъснял пак да прибера жената от работа :D .А за сбирка няма да е лошо да се направи нещо,пък и времето вече стана биреноFIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар