FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ся пичове,бяхме говорили с някой от вас да се съберем на неутрално място за купон с преспиване.Айде ние се понавихме за другата седмица ако искате който може да свирка да събираме чукалата и събота към обяд да ходим на Копринка.Ще се чакаме в Казанлък и отиваме,а? :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
вече и аз съм тук, след малко отсъствие за Копринка идеята е много добра, но аз няма да мога Айде някъде из града тази неделя или другия уикенд. Вече е време да се съберем сериозно габровците, че само се излагаме пък я колко народ сме
Ся пичове,бяхме говорили с някой от вас да се съберем на неутрално място за купон с преспиване.Айде ние се понавихме за другата седмица ако искате който може да свирка да събираме чукалата и събота към обяд да ходим на Копринка.Ще се чакаме в Казанлък и отиваме,а? :D
За коя дата го мислите това?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
За коя дата го мислите това?
Абе за тази събота и неделя демек 15-16-ти.Ако има навити следете темата Стара Загора щото се получава едно чудене и не е ясно дали ще сме поне 4-ри коли.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Чета си аз за едни молове и попадам на информация, че в Габрово открили мол Terra Mall на 26 този месец.Какво стана с Mall Gabrovo? Тоест ще сте с 2 мола или?
Коментар