къде се сбирате бре :D да дойда и аз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Колеги, казаха ми, че имало някаква фирма за автомобилни гуми в Габрово, предлагали Hankook. Понеже търся такива, но определен модел и то на по-ниска цена, та се чудих дали някой от вас би знаел магазините/фирмите за гуми там. Тука в Търново намерих на едно място където ми я предлагат, но им е малко висока цената, макар, че в краен случай ще ги взема от там. Цената на която ми ги предлагат на гума с включен монтаж и баланс е 145 лв. Иначе модела е:Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
didalko написа:Айде кажете коя е фирмата дилър на Hankook в Габрово, не може да не знаетеили поне кажете нокой дилъри които са там
Коментар
-
В официалния сайт на Hankok за Европа, въобще не се споменава България като дилър http://www.hankooktire-eu.com/en/index.asp
Коментар
-
CHILIEV написа:Има ли желаещи за една срещичка за след празниците?09-10.05 ? събота или неделя... какво ще кажете ?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
peho написа:А на мен ми казаха че няма представител на Hankook в Габрово, габровец се занимавал с тези гуми,но бил в София., затова ви питам!
Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар