Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде се сбирате бре :D да дойда и аз?
    Powered by Emzo

Коментар

Ето тукhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=180
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Днес около 19.30 ти видях колата колега беше спряна до отбивката за Трявна на влизане в Габрово.Имаше и едно черно Браво.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Дам Колегащо не спря Играх футбол малко че беше хубаво времето черното браво е на 1 мацка дето не иска да стане членка на форума
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги, казаха ми, че имало някаква фирма за автомобилни гуми в Габрово, предлагали Hankook. Понеже търся такива, но определен модел и то на по-ниска цена, та се чудих дали някой от вас би знаел магазините/фирмите за гуми там. Тука в Търново намерих на едно място където ми я предлагат, но им е малко висока цената, макар, че в краен случай ще ги взема от там. Цената на която ми ги предлагат на гума с включен монтаж и баланс е 145 лв. Иначе модела е:
            Прикачени файлове
            Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Има ли желаещи за една срещичка за след празниците?09-10.05 ? събота или неделя... какво ще кажете ?

Коментар

Айде кажете коя е фирмата дилър на Hankook в Габрово, не може да не знаете или поне кажете нокой дилъри които са там

Коментар

didalko написа:
                  Айде кажете коя е фирмата дилър на Hankook в Габрово, не може да не знаете или поне кажете нокой дилъри които са там
                  ВЕНЦИ ЕООДАдрес:ул.Генерал Николов 48Телефони за връзка:066/810816, 0885141281E-mail:service@venci.bgЛице за контакт:Станислав СаламановСТЕНА ООДАдрес:Т.БеневТелефони за връзка:0896811690E-mail:stenagb@abv.bgЛице за контакт:Пламен Начев
                  brava 1.6_v16 elx

Коментар

В официалния сайт на Hankok за Европа, въобще не се споменава България като дилър http://www.hankooktire-eu.com/en/index.asp

Коментар

странна работа ...

Коментар

CHILIEV написа:
                        Има ли желаещи за една срещичка за след празниците?09-10.05 ? събота или неделя... какво ще кажете ?
                        Аз съм за неделя, след формулата разбира се.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

А на мен ми казаха че няма представител на Hankook в Габрово, габровец се занимавал с тези гуми,но бил в София.

Коментар

CHILIEV написа:
                            Е Неделя на Междене :D :D Ша отмъщавам на оня Кадет гаден мазен
                            Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

peho написа:
                              А на мен ми казаха че няма представител на Hankook в Габрово, габровец се занимавал с тези гуми,но бил в София.
                              Пък тука в Търново един гумаджия ми вкара оферта за въпросните гуми да ми ги достави от Габрово, там ги имало, даже ме кара аз да ходя да си ги вземам, ама не знам кой е дилъра там , затова ви питам!

Коментар

Колеги бирфест има...чудесен повод да направим една среща
                                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Working...
                                X