FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ъхъ бива бива. Да незанимавам целия форум та ше питам вас: Днес "обиколих" с мултицета колата (и аз си нямам друга работа) и резултата е следния; Три от кабелите на свещите са в безкрайността, а четвъртия около 30 килоома (ужас направо) пък колата си мърка. Та въпроса ми е от де в Г-во убави кабелаци, и дали ако зема подходящ кабел и му турна термошлаух x2 x3 ще постигна резолтат(добър)?; Локализирах прекъсванията на реотаните на задната врата (най-долните три, дет най-трябват), та с какво да ги "съединя пак" с наличното по магазините в Г-во, че разните китове за това неможах да намеря?
А ти защо не наминеш като разхождаш кучето,тъкмо по подробно да ти ги разясня нещата
Ееее, скрънза само на него ли бе! Майтап бе Уйли!
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
И така, пускам предложение за среща в събота в 16:30 ч. на традиционното място-при Пешо.
И така, пускам предложение за среща в събота в 16:30 ч. на традиционното място-при Пешо.
Само да ви кажа, че ще дойда и аз...на Пехо фантата моо арна... До събота, и се надявам да дойдете повече хора, че срамота - в тоя град съм израстнал, пък познавам само двама-трима габровци...
Машинният завод и второ основно училище трябва да ги знаеш къде са,движейки се по тази улица от центъра по посока Шавара,след като подминеш училището от лявата страна има къщи,в едната от тях има интернет зала,там ще сме.Точно след залата има автомивка и "гумаджийница".Няма как да не намериш залата.
Коментар