Те хората мислели че приказките ми са изцяло майтап.Няма лошо,видяхме се,поприказвахме си,приятно беше.А ти докато дойдеш,аз може да съм изпил ракията Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Не му вярвай, той не пие.
Предател
Немой с лошо, казвам само истината. Да не се притесняват за количеството хората.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ето на тази страница е описано мястото http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 ,за сега е там.А кога,просто като решим и се събираме,ако искат колегите може и тази събота да се съберем,само да кажат могат ли и час на срещата.
Добре колега идеално кажете само ден и час аз в момента имам проблем с едният си крак но предполагам че до няколко дена ще се оправи и ше мога да доида
Пешо да не изпиеш ракията! А на AnotheR добре дошъл и на куц крак може да дойдеш, после на 3-4 може да си тръгнеш ракията на Пешо е от класа.
хахахах да така е но не се знае дали трябва да ходя в болница това е проблема по принцип искат да ме карат ама аз не са давам лесно пък и ракията може да ме оправи
Коментар