Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Габрово...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Той не, ама аз съм му комшия.
    brava 1.6_v16 elx

Коментар

peho написа:
      NikMar написа:
      peho написа:
      Те хората мислели че приказките ми са изцяло майтап.Няма лошо,видяхме се,поприказвахме си,приятно беше.А ти докато дойдеш,аз може да съм изпил ракията Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
      Не му вярвай, той не пие.
      Предател
      Немой с лошо, казвам само истината. Да не се притесняват за количеството хората.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Нека пожелаем Честит рожден ден на Ганчо(motikas).Брато, бъди жив и здрав и нека каквото си пожелаеш да се сбъдне. fihi jr., Irka_fihi и fihi

Коментар

ЧРД и от мен! Къде да дойдем за почерпката?
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Честит рожден ден и от мен.Много здраве,щастие,любов и пари,другото можеш да си го купиш

Коментар

Благодаря на всички за чудесните пожелания. На следващия сбор пиячката от мен. :D
              brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                Благодаря на всички за чудесните пожелания. На следващия сбор пиячката от мен. :D
                Айдее мойта пак остана

Коментар

Здр колеги и аз съм от габровото
                  Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

здрасти маистуре
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

AnotheR написа:
                      Здр колеги и аз съм от габровото
                      Здравей.Ще е хубаво да се запознаем,ако искаш ела на някоя от срещите ни.Следи тази тема за да видиш кога ще има среща.

Коментар

Добре колеги с удоволствие само кажете кога и каде

Коментар

Ето на тази страница е описано мястото http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 ,за сега е там.А кога,просто като решим и се събираме,ако искат колегите може и тази събота да се съберем,само да кажат могат ли и час на срещата.

Коментар

Добре колега идеално кажете само ден и час аз в момента имам проблем с едният си крак но предполагам че до няколко дена ще се оправи и ше мога да доида

Коментар

Пешо да не изпиеш ракията! А на AnotheR добре дошъл и на куц крак може да дойдеш, после на 3-4 може да си тръгнеш ракията на Пешо е от класа.

Коментар

хахахах да така е но не се знае дали трябва да ходя в болница това е проблема по принцип искат да ме карат ама аз не са давам лесно пък и ракията може да ме оправи

Коментар

Working...
                                X