От скоро съм във форума, но ми направи впечатление, че няма срещи в Габрово Та ако има Габровци фиат-фанатици да се съберем да се видим кои сме бре !! Също така пишете тука кои сте от Габрово, че да комбинираме хем да се видим кои сме, хем да се разберем за събиране :D Айде със здраве! Поради неактивност на темата, тя става "нормална".Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
fihi
Shefy, аз съм габровец но по зла участ живея в София. Когато си ходя към Габрово ще се обадя да пием по едно кайве. Аре и дано до тогава в тази тема да не си само ти!!!
Коментар
-
Е хайде де,то поне в началото да се запознаем,а после и срещи да си правим.Само с колегата NikMar съм се запознал за сега от Габрово.Гледам много хора карат Фиат в града,а тук във форума дали имаме и 10 човека.Давайте поне ние да се съберем.Обаче да кажа предварително,на мен ми е проблемно работното време,но ще го мисля после.
Коментар
-
fihi
Ейййййййййййй малко по малко май ще заформите нещо и в Габрово. Току виж започнете да правите и съвмесни срещи с търновци. Така като гледам те май са по-сериозни Айде пък аз като си идвам към Габрово ще се обаждам да се видим.
Коментар
-
fihi
Коментар
-
Бре колко много наистина ,дори не съм предполагал и не съм и проверявал.Обаче колко много от тях нямат нито едно мнение или имат по 1-2 мнения,много голяма част предполагам дори и не влизат във форума.Забелязвам обаче още няколко човека които познавам - Васко,Ивайло 30 и Чилиев,може да има и други,които не мога да ги разпозная по ник,но да се познаваме от преди.Хайде габровци,давайте да се разбираме и да си направим среща.
Коментар
-
Явор Митев
аааа, има и още един габровец, ама скрит... Нещо някой от МГ-то няма ли бре...Почти всяка седмица съм в Габрово, така че ако си организирате срещи, ще идвам и аз.
Коментар
-
fihi
Ооооо бат Яворе. Чаках да видя кога ще се включиш и ти. Дано се получи нещо, много се надявам да се виждаме и в Габрово.Чакайте ме към края на месеца. До тогава да сте организирали срещата, за да се включа и аз в групата.
Коментар
-
fihi
Ето, малко по малко се събираме!!!!!А това за разликата не е точно така, мисля, че 3-4год. не е голяма разлика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар