Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Часът и мястото на срещата са известни.Търговище ; )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко позабраих снимките ма и поради тех.причини, то дойде време за следващата среща пък никой от наще не пише.На 8. 08 /събота/ пред стадиона на борово око от 19.30 ч.заповядайте на малка италянска среща, ще ви допадне.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...401#post534401
    Прикачени файлове

Коментар

колеги ако някой ще ходи в събота или неделя на рали-кроса в Разград нека да званка да се видим(запознаем) 0895713861-стоян или да ме тарси в бургаската група да гледа за синя алфа и фият палиопоздрави
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

утре????????????
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

днеска много слабо представяне на колегите обаче тоз път фиатките беха повечето черната мареа е страшна, преди време исках да зема онази мареа комбито черната от Варна леко чукнатата ма сеа ужасно сажялавам, много ми харесва.
          Прикачени файлове

Коментар

имате ли стикери беколеги аз скоро бях в търговите една не видях а всяка кола огледах
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

брех тук май много пишете хаха другия месец ще идвам аде организирайте се нещо

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ами некой имаме отличителни знаци на форума,мн.сме малко немат интерес.а следваща среща ще е на 29 /събота/ от 19ч. на борово око пред стадион Димитър Бурков.

Коментар

vin_d написа:
                  ами некой имаме отличителни знаци на форума,мн.сме малко немат интерес.а следваща среща ще е на 29 /събота/ от 19ч. на борово око пред стадион Димитър Бурков.
                  Прикачени файлове

Коментар

vin_d написа:
                    vin_d написа:
                    Айди пичови днеска от 18:00 ч. на борово око на светлия паркинг ще имаме гостенин от Попово идвайте всички ама само да кажа да не ми се сърдите щото няма да дойда с италианска кола ( моята още е в бокса ;( )

Коментар

Ако искате,когато правим и ние срешти,може да заповqдате.
                      Alfa 145,1.6 ts 120ks+4ip4e
                      Kawasaki 1000k,130ks

Коментар

материал от вчерашната среща.Тоз с кромата той ли е най-запаления фен на фиат,че присъства на всяка снимка от срещи тук
                        Прикачени файлове

Коментар

Ади фиатаджиите на 26.09.2009г на паркинга на боровото око ама не пред стадиона а до рестУранта от 18:00

Коментар

колеги от вас някой ще идва ли на италфеста

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

да не кажете после че не сме писали никаде. На 10.10 събота от 17ч. на паркинга на Борово око ще се състой следващата среща на италянските фенове,заповядайте събираме се доста колеги. Пък гледам и доста колешки яхнали фиати и алфии има из града ще им бъде интересно,ако дойдат.

Коментар

Колеги, ако организирате редовна среща в Търговище изпратете ми на ЛС параметрите и някоя снимка за добавя инфото в темата:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42354

Коментар

Working...
                                X