Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Часът и мястото на срещата са известни.Търговище ; )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

alvanovo написа:
    http://www.alvanovo.snimka.bg/album.php?album_id=381472
    снимки на едни хубави Търговищки Фиати и на едно много добро РР браво.Oт последната среща.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&start=2775
      2000.16v.TURBO
      http://vbox7.com/play:7cbebdda
      http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

мн хубава среща направихме , може би най-хубавата среща за мен до момента от тези на които съм присъствал. и колегата svetoslav_iv предложи да дойдем тоя път ние до Търговище , тей че може скоро да го направим ако има желаещи от нашите. поздрави ...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

мисля да направим една среща в събота - 13,06,само пишете ще има ли желаещи да присъстват, къде да я направим и от колко часамоето предложение е от 18ч на дългия паркинг до ресторант Борово око
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
            мисля да направим една среща в събота - 13,06,само пишете ще има ли желаещи да присъстват, къде да я направим и от колко часамоето предложение е от 18ч на дългия паркинг до ресторант Борово око
            аре колеги драскайте за съгласие.Аз съм за много е приятно да се видиш с хора "болни на тема фиат" както се казваше някаде "ПОДУШВАМ ЧЕ СМЕ ОТ ЕДНА ПОРОДА"или нещо подобно.

Коментар

..

Съгласен, стига да не съм на работа.

Коментар

Re: ..

Kroko61 написа:
                Съгласен, стига да не съм на работа.
                поради горната,времето и др. причини мисля да преместим срещата за неделя късния след обяд.Ще го обсъдя със "съвета" и ще пишем допълнително.Аре пак вие другите от Търг. дето по памет сте 80 човека регистрирани.Поне полвината драснете нещо за да знам,че поне влизате.Не да ви изпращам безмислени и стари вече ЛСта.Ще дойдете ли и удобно ли ще е на вас.И колегите от РР.

Коментар

утре неделя за 17ч на паркинга до ресторант борово око
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                    утре неделя за 17ч на паркинга до ресторант борово око
                    Заповадайте утре в 17ч на борово око.

Коментар

ами пак много слабо отразяване и на таз среща.Даже главния инициатор избега бързо-бързо Аре дано някой ден светослав с бравото да се навие да доде сред нас и да съберем доста фиатки покрай него и да си отсрамим гарада.
                      Прикачени файлове

Коментар

ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Здравеите извинявам се ако спамя темата.Аз съм по принцип съм от алфа ромео форума но сички сме си фенове на италианките. Та така да вземем да направим едно голямо не нееее едно Огромно итал събиране на сички итал фенове от областа. Гледам по другите форуми хората от другите градове се скъсват да си правят срещи а нии тука братче даже не се знаем.Да направим нещо по въпроса а ? Даже и да не се съберем от областа поне градските които сме. Да живним малко се пак в града не малко Фиати има последно време гледам и бая Алфи се завъдиха и Ланчиики си имаме така че какво ще кажете?????

Коментар

realsex ами колега м/е би мислим правилно с теб ма погледни от кога се мъча да ги събера /датата на 1вото мнение/Значи мъчих се с ЛСта да ги поканя,другото беше с линкове на форума и дата на срещата слагах по колите не успях никак да ги събера и малко се обезкуражих. Ще те намерим като мислим да се събираме, общо 3-4 сме колегите който се виждаме, ти с ква алфа си, имаш ли познати с италанки да ги доведеш,че м/е да не додат други.Ако изслиш нещо за реклама на срещата /радио-тв.,афиши и др./ действай ни сме с теб.

Коментар

Така ами аз съм с една Червена 33-ка нема на4ин да не си ме виждал или пък да не се знаем градът е малак и сме се виждали 100% Сега с един колега от алфа ромео форума сме се оговорили така събота тоест 18.09.2009 около 18.30 на окото пред Бурков секи желаещ лубител или какавто и да е било да заповяда колкото повече толкова по добре. Аз не се сещам за познати италианци ама ако видя някои тия дни ще го завлека. :D

Коментар

поздравления за срещата /с голямо удоволствие си изпих бирицата след тва/ надушихме се дето се вика феновете. Аре следващия път да си направим една РЕГИОНАЛНА СРЕЩА ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ НА ИТАЛЯНКИТЕ ТЪРГОВИЩЕ-ШУМЕН-РАЗГРАД-ПОПОВО-РУСЕ И ПРОЧИЕ.На 2та снимка моя корабъл не можа да отиде по-назаде Голямка си е.
                              Прикачени файлове

Коментар

неска без да разгласяваме мн. си направихме малък италянфестсамо готини хора и страшни колиедната италянка, голяма бегачка Дедра много ме кефи, външност и мускули.Даже и Софийско участие от клуба на Алфа.И снимки:

Коментар

Working...
                                X