ето най-сетне решихме,значи прословутата среща в Тъгровище,ще е на 4-ти април 11:00,може би първата,дано колегата svetoslav iv е готов с дългоочакванато браво и да присъства и той,да видим нещо хубаво и ни между наще коли.Дори да сме и 4-ма човека ще се гордея да пусна снимки,се пак от некаде тр.да се почне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Часът и мястото на срещата са известни.Търговище ; )
Collapse
X
-
-
vin_d написа:ето най-сетне решихме,значи прословутата среща в Тъгровище,ще е на 4-ти април 11:00,може би първата,дано колегата svetoslav iv е готов с дългоочакванато браво и да присъства и той,да видим нещо хубаво и ни между наще коли.Дори да сме и 4-ма човека ще се гордея да пусна снимки,се пак от некаде тр.да се почне.
Коментар
-
alvanovo написа:и аз ще дойда, нали съм от учредителите
Коментар
-
така,мястото на срещата ще е над момина чешма,площадката до яз.Поляница,на 4.04.от 11.00 а за колегите от Попово и Разград ще ги чакаме след бензиностанция Лук Ойл,околовръсното на Тарг.,при лошо време на метанстанцията /метанката/ кръговото крастовище посока Варна.Уверявам ви и ви умолявам без никакви изцепки от типа,,вище как ми държи ръчната и какви сланца моа да праа,,Само да се видим,нали сме от една порода.Се пак и некви тел.0896918516-аз и колегата Весо на 0887245297
Коментар
-
vin_d написа:така,мястото на срещата ще е над момина чешма,площадката до яз.Поляница,на 4.04.от 11.00 а за колегите от Попово и Разград ще ги чакаме след бензиностанция Лук Ойл,околовръсното на Тарг.,при лошо време на метанстанцията /метанката/ кръговото крастовище посока Варна.Уверявам ви и ви умолявам без никакви изцепки от типа,,вище как ми държи ръчната и какви сланца моа да праа,,Само да се видим,нали сме от една порода.Се пак и некви тел.0896918516-аз и колегата Весо на 0887245297Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
аве колеги,градски мн.сте сериозни ама,ако имаше нещо за гласене парви ще сте,ам инак додаха колеги видяхме се ма не е както очаквах,ем ко да се прай,всеки си има ангажименти пак и махмурлии м/е да има,за парва среща бива.http://www.snimka.bg/album.php?album...7&pid=11422379 Тва е преди да додат др.колеги,после забр.Има и др.снимки ма кат оправат форума,че май не е пробл.в мен. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361037
Коментар
-
vin_d написа:аре на срещата,поради итерес следващата среща ще е на 20 април /понделник/ от 11 часа,зборния пункт е малко след бенз. Лук Ойл на околовръсното кам София в ляво.Да излезем на въздух след празниците да распуснем и заредим за следв.седмица.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар