Аз ходих на Приморско- хубаво море и плаж и толкоз... останалото са минуси- много цигания и кожодерство в цените- 300гр. лоша бира за 2.50, малък дюнер- 5 лв.Аз обаче бях отишъл да се топна в солена водичка и съм доволен от моренцето. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Морето...
Collapse
X
-
Някой да има впечатления от хотел "Дюн", на Слънчев Бряг?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ние бяхме на каваците и един ден отскочихме до ПриморскоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: и аз на море
kluchar написа:И аз сега заминавам на море Първо на Созополат 18ти после малко на Приморско от 21ви и ако е хубаво ще останем иначе до Несебър 24 ти и неделя се прибираме . ако има някой по тези места да се обади или да си остави да му се обада може да се срешнем.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
kiselo написа:колеги само на Камчия не ходете...вчера бях там за няколко часа...ужас...водаат беше ужасна а по плажа имаше тонове кърлежи...и то огромни...два бяха полазили сестра ми добре че ги видяхме още в процес на лазене че иначе...а и цацата по заведенията е кофти то неможе да се нарече цаца по скоро скумрия...първия път като отидох преди седмица беше ок всичко ама сега мазало...Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
море
като направя сметка от мойте 1400 км най добре е на Черноморец относно цена и плаж има и нови къши за 8 лева на ден а Созопол само плаж няма големи вълни тихо спокойно няма много хора може и с локта да се кара На рибката или царския плаж както му викат цени скъпо като на Приморско за ядене и спане на Приморско е плажа е хубав ама има много вълни и многоо хора и нямам много място на Несебър плажа е пълен иначе е хубав и скъпо но не чак като на Созопол и Приморско на Св Влас е по спокойно на плажа в началото има малко водораслиобщо взето е като миналата година и малко по скъпичко за ядене няма имясто за паркиране има и паяци тези от магазините и заведенията ги викат да не им пречите най важното е като се ходи на море да има каде да се яде цената за ядене в някой случай е повече от спането за ден и добра квартира-хотел /не винаги скъпото е хубаво дори и луксозно да е /
Коментар
-
Re: море
На 5-ти заминавам за Приморско. Като видях поста на колегата горе, ще ходя с буркани пълни с трушия, няколко шишета от кола 2 литра, пълни с ракия и кюфтета от месарския на ъгъла..... .Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
море
Е да не си се оплашил . Хубаво си е морето ама има и малка разлика спри на няколко места по пътя до Приморско и ще видиш .Има значение и с кой се ходи сам- с приятели или с гадже или семейно .Поне 35 години съм ходил всяка година дори по няколко пъти и вече ми е все едно дали ще съм на Албена или на Черноморец. Да има приятели -компания може и в кваритар за по 10 лв или 40 лв в хотел .
Коментар
-
Marea Bipower написа:Някой да има впечатления от хотел "Дюн", на Слънчев Бряг?Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар