bravite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
По признаците който описваш може да са доста работи, но най вероятно имаш запушени дюзи, на коя бензиностанция зареждаш че вече доста хора се оплакват от този проблем, другото нещо което може да е дебитомера да има някакъв проблем, ако си със спортен филтър и не си го чистил отдавна също може да ти прави тази мизерия, ела довечера на терминала или в неделя на сбирката да я погледнем на место и ще те опътим какм някой майстор. Не и се претеснявай ще се оправи"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
profusion написа:zloben9000 написа:колеги вчера си изправях джантата срещу ЛУКОЙЛ и съм много доволен. само там ми изправиха усуканата джанта ! на другите не им се занимаваше !пак има 60 Грама тежести ама поне не тресеОт няколко дена е Петрол
Bravo GT 1.8
Коментар
-
zloben9000 написа:profusion написа:zloben9000 написа:колеги вчера си изправях джантата срещу ЛУКОЙЛ и съм много доволен. само там ми изправиха усуканата джанта ! на другите не им се занимаваше !пак има 60 Грама тежести ама поне не тресеОт няколко дена е Петрол
Коментар
-
zloben9000 написа:ПРОДАВАМ ЯКА ВИДЕО КАРТАВидео Карта RADEON HD 2600 XT GDDR3 256MB 128bit PCI Express Директ Х 10 + виста !ИДЕАЛНА ЗА НАЙ НОВИТЕ ИГРИ !НА 1 СЕДМИЦА Е КАРТАТА СЪС 24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ОТ ЖАРКОМПЪТЪРС !!подариха ми я и не ми трябва имам 8800GT ! затова я продавам ЦЕНА за фиатаджии 89ЛВ.0877576578 благоевградкупена е за 115лв
Bravo GT 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар