Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Благоевград

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mihail.nikolov21 написа:
    bravas написа:
    Нашия град сме най зле относно провеждане на такива срещи преди време се опитахме да направим нещо но хората който идваха бяха повече с алфи отколкото с фиатове, а в нашия град има доста фитки.
    Съгласен!Опитвам се от доста време и накрая се отказах. Не става нищо!
    Ми слаба ни е организацията, колега

Коментар

Ииии, аре бе, аз съм от скоро в тоя клуб. ако искате да направим среща по-късно днес???

Коментар

Ей, айде верно да направим едно събиране да видим кои сме що сме, че ми писна да ходя по сбирки на БМВ
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Няма да е лошо, приемате ли гости от Дупница.

Коментар

veskoo написа:
            Няма да е лошо, приемате ли гости от Дупница.
            яяя имало и други колеги от Дупница
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Някой от Благоевград ще ходи ли в събота на Сапарева Баня? Понеже аз съм поел ангажимент да ходя. Ако някой иска да дойде да драсне на ЛС или да звънка на 0899/814170

Коментар

Аз ще ходя с няколко човека още
                "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

bravas написа:
                  Аз ще ходя с няколко човека още
                  Ами не е зле поне да се видим кои сме, като се засечем някъде. Понеже още не знам кога ще тръгвам може да се видим направо там - аз съм със сребриста Либра комби със стикер на ланча форума на задния джам.

Коментар

Колеги утре имам път към Благоевград , ще карам майка ми че има изпит :D . Ако някой иска да пиеме по кафе да звънне : 0894340422 ... ще съм от 9 до към 12 най-късно.
                    Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Опаааа .... Благоевградчаните ........ Никой ли няма желание да се направи една ФОрум Среща ???? ........ Сега е идиалното време ... между Коледа ... И Нова година !!!!!! ... Ако искате да организираме нещо по-масово от Петрич , Сандански ... и надоре до Благоедград и Дупница ... пишете в темата !!!!!!
                      AUDI 1.8 20V TURBO
                      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Аз съм от Сандански, нов съм във форума, но съм навит за среща на собствениците на фиат. Ако има организация скачам с 2-та крака :D
                        Fiat Bravo 1.9 TD 100

Коментар

Ще направим ли една среща да се видим

Коментар

много сме несериозни
                            AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Колеги .... Прускам запитване дали има някои желаещи да направим една среща някъде из Благоевград .... предлагам да е края на Септември и по специално 29-ти понеже се пада събота и ще може след като се съберем някъде да идем и да пиинем по нещо из по баровете по центъра ..... така че .... чакам мераклиии които изявяват желание Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
                              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Working...
                              X