Екстра са снимките следващия път организацията ще е по добра и ще се получи още по добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Mupo_87
-
Много добра среща! Радвам се, че се запознах с всички и поплакнах очи по едни алфи! :D Другата Неделя се нядявам да дойдат и другите дето писаха във форумите. Явно това, че не се познаваме от преди се оказа малко проблем, но сега вече като има снимки новите колеги да търсят лицата от снимките :D А за паркиране от зад ми се струва най-добре защото до сега там винаги е било свободно и така всички коли ще са заедно. Докат си пием сокчетата щото сме примерни водачи, те ше си бъбрат. Току виж си решили проблемите сами :D Довечера ще кача и аз малко снимки на колите, мисля, че се вижда малко повечко. А и моля колеги не закъснявайте за да може да снимаме колите по светло :D
Коментар
-
Следващата неделя трябва наистина всички да са точни защото на светло снимките ще излязат далеч по добри. Другият път направо кой както дойде да остава колата на този паркинг така че и да не познава другите от клуба по колите ще ги познае със сигорност."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Следващата неделя трябва наистина всички да са точни защото на светло снимките ще излязат далеч по добри. Другият път направо кой както дойде да остава колата на този паркинг така че и да не познава другите от клуба по колите ще ги познае със сигорност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар