Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Благоевград

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Екстра са снимките следващия път организацията ще е по добра и ще се получи още по добре.
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

bravas написа:
      предлагам за следващия път да се разберем от коя страна на бензиностанцията да паркираме колите за да не се получава колите да са разпилени по цялата бензиностанция
      Да, това е добра идея! Паркингът отзад е идеален

Коментар

Да така е там като чели е най удобно достатачно е голям идеале е за тази цел

Коментар

...

като за първи път беше мн добре

Коментар

Много добра среща! Радвам се, че се запознах с всички и поплакнах очи по едни алфи! :D Другата Неделя се нядявам да дойдат и другите дето писаха във форумите. Явно това, че не се познаваме от преди се оказа малко проблем, но сега вече като има снимки новите колеги да търсят лицата от снимките :D А за паркиране от зад ми се струва най-добре защото до сега там винаги е било свободно и така всички коли ще са заедно. Докат си пием сокчетата щото сме примерни водачи, те ше си бъбрат. Току виж си решили проблемите сами :D Довечера ще кача и аз малко снимки на колите, мисля, че се вижда малко повечко. А и моля колеги не закъснявайте за да може да снимаме колите по светло :D
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Следващата неделя трябва наистина всички да са точни защото на светло снимките ще излязат далеч по добри. Другият път направо кой както дойде да остава колата на този паркинг така че и да не познава другите от клуба по колите ще ги познае със сигорност.

Коментар

bravas написа:
                Следващата неделя трябва наистина всички да са точни защото на светло снимките ще излязат далеч по добри. Другият път направо кой както дойде да остава колата на този паркинг така че и да не познава другите от клуба по колите ще ги познае със сигорност.
                Аз още няма с какво да дойда.Чакам мойто фиатче да стане готово за каране.

Коментар

Бях казал не Миро да ти се обади и ако искаш да дойдеш с мен Миро и той нямаше с какво да дойде и минах да го взема, ако до неделя не ти е готова количката пиши и ще мина да те взема. До къде стигна с твоето фиатче качи снимки ако имаш.

Коментар

Ето снимки и от мене
                    Прикачени файлове
                    Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

кога ще е следващата среща
                      http://blagoevgrad.drag.racing.free.bg

Коментар

Пак по същото време (НЕДЕЛЯ от 20:30 ч. новото OMV) !
                        Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

Тази неделя в 20 30 на новото OMV

Коментар

Djalev написа:
                            Ето снимки и от мене
                            Човече, назначен си за официален фотограф на срещите :D Твоите снимки са като правени през деня. На мойте нищо се не види

Коментар

wwweb написа:
                              Djalev написа:
                              Ето снимки и от мене
                              Човече, назначен си за официален фотограф на срещите :D Твоите снимки са като правени през деня. На мойте нищо се не види
                              Нямаш проблем :D :D ,не са мн хубави и мойте ама сравнение с твойте са си супер
                              Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

И моите са гола-вода, затова още се мъча да ги коригирам, че да се види нещо, иначе сме като негри - само зъбите и очите ни блестят
                                Fiat Marea 1.8i 16V
                                Fiat Tipo 1.4i 8V
                                Fiat Punto 1.6i 8V
                                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                                X