Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Благоевград

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Друго одобно място е кафенцето при горското мисля че се казваше Сити бар но несам сигорен колкото до паркинга е доста голям.
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

bravas написа:
      Друго одобно място е кафенцето при горското мисля че се казваше Сити бар но несам сигорен колкото до паркинга е доста голям.
      Да това е стария автопазар. Въпроса е някой знае ли дали не е прекалено пълно в почивните дни там. Новото ОМВ вече всичко му работи, само дето треа да се има на предвид, че цените са доста завишени за разлика от старото. Иначе е добър вариант заради големия паркинг а и сме на хубава широка права :D
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
        а и сме на хубава широка права :D
        Да, може да направим един Drag, а горе под моста ченгетата ще ни засичат време и ще връчват награди за превишена скорост

Коментар

bork написа:
          От Симитли идваме двама. Само да се уточним къде и кога. Всъщност на кое викат старо и ново ОМВ?Пъм може да отскочим и до Симитли на плажа - хем плаж , хем биричка.......... (само идея)
          Старото е до ДАИ, а новото точно след като излезеш от Благоевград по път към София

Коментар

wwweb написа:
            Scorpion_BV написа:
            а и сме на хубава широка права :D
            Да, може да направим един Drag, а горе под моста ченгетата ще ни засичат време и ще връчват награди за превишена скорост
            Споко с тия наще коли едва ли ще можем да привишим скоростта... :D Майтап да става. Дайте да решаваме, че е Петък и как е тръгнало няма да има среща тази седмица.

Коментар

Както се вижда майче повечето хора са за новото OMV предлагам да направим първата среща там че докато се организираме седмицата ще си мине, пък като се саберем там ще опсъдим дали да си останат срещите там или на друго място, затова дайте да определим събота или неделя ще е и от колко часа и повече да не му мислим.

Коментар

bravas написа:
                Както се вижда майче повечето хора са за новото OMV предлагам да направим първата среща там че докато се организираме седмицата ще си мине, пък като се саберем там ще опсъдим дали да си останат срещите там или на друго място, затова дайте да определим събота или неделя ще е и от колко часа и повече да не му мислим.
                Да ...Аз съм за Неделя, казах го и малко по-горе в темата Предлагам да е сутринта, че след това много жега

Коментар

Мисля че е по добре да е привечер защото повечето хора си имата лична работа в неделя и все някой няма да може да дойде затова е по добре да е събота вепривечер или неделя привечер поне так аз мисля ако някой има друго предложение да казва до някаде е по добре да е събота защото след сбирката можем да ходим на терминала цялата групичка да разпуснем малко кончетата

Коментар

В Неделя сутрин през седмица ми е напълно невъзможно защото не съм в града.

Коментар

Казваш в неделя но трябва да се има в предвид че 90% от хората в клуба са млади хора и след съботна вечер в някоя дискотека половината нямат да мога да дойдат с сбирката така че е по добре ако се реши да е неделя да е поне привечер поне според мен

Коментар

ОК, няма проблем за Неделя привечер от моя страна.

Коментар

Дано всички да се навият за тогава

Коментар

Аз съм навит за неделя около 20:00 , 20:30 часа. За да може после да гледаме мача
                            Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

Мда, ако искате да се спрем на това - Неделя, 20:00 ч. новото OMV и толкоз.

Коментар

Мисля че ще е по добре да е към 20 30 да е малко по хладничко

Коментар

Working...
                                X