Друго одобно място е кафенцето при горското мисля че се казваше Сити бар но несам сигорен колкото до паркинга е доста голям.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
bravas написа:Друго одобно място е кафенцето при горското мисля че се казваше Сити бар но несам сигорен колкото до паркинга е доста голям.
Коментар
-
wwweb написа:Scorpion_BV написа:а и сме на хубава широка права :D
Коментар
-
Както се вижда майче повечето хора са за новото OMV предлагам да направим първата среща там че докато се организираме седмицата ще си мине, пък като се саберем там ще опсъдим дали да си останат срещите там или на друго място, затова дайте да определим събота или неделя ще е и от колко часа и повече да не му мислим."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Както се вижда майче повечето хора са за новото OMV предлагам да направим първата среща там че докато се организираме седмицата ще си мине, пък като се саберем там ще опсъдим дали да си останат срещите там или на друго място, затова дайте да определим събота или неделя ще е и от колко часа и повече да не му мислим.
Коментар
-
Мисля че е по добре да е привечер защото повечето хора си имата лична работа в неделя и все някой няма да може да дойде затова е по добре да е събота вепривечер или неделя привечер поне так аз мисля ако някой има друго предложение да казва до някаде е по добре да е събота защото след сбирката можем да ходим на терминала цялата групичка да разпуснем малко кончетата"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Казваш в неделя но трябва да се има в предвид че 90% от хората в клуба са млади хора и след съботна вечер в някоя дискотека половината нямат да мога да дойдат с сбирката така че е по добре ако се реши да е неделя да е поне привечер поне според мен"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар