Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Благоевград

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Предлагам да се съберат предложенията на всички в една анкета и да се гласува къде да бъде мястото, че така скоро няма да се разберем Целта е място с голям паркинг и заведение в близост.
    Точно за това си мисля, че стария автопазар е доста подходящ за целта. Място - бол, заведения - колкото искаш....Нека кажат и другите.....
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Съжалявам че пак ще се намеся, но не обичам да оставам неразбран.В тези числа не включвам никакви ботове. Говоря за реални потребители които се логват с име и парола.А преценката оставям да направи всеки за себе си - 600 тук срещу 200 там.А факта че там продължава триенето на теми заради глупости само потвърждава фактът че тук е по доброто място.Ако примерно бяхте получили предложение с линк от алфа форума то щеше да стои но щом е от фиат форума - не може.Не виждам логика тука ...Лошото е че знам какво ще се получи: ще се разберете за регулярна среща в Благоевград тук, но ще има колеги посещаващи другия форум които няма да знаят че се организират подобни неща от което страдат всички фиатаджии в града ви.

Коментар

Мислех, е въпроса е приключен. Не ти прави чест да включваш точно в тази дискусия лични/служебни взаимоотношения, от коите вече (почти) никой не се интересува. Предполагам, че усещаш на къде ще избие темата и предлагам да спрем до тук, както и спама да бъде изваден от иначе добронамерената идея.
        ilkor написа:
        .....Лошото е че знам какво ще се получи: ще се разберете за регулярна среща в Благоевград тук, но ще има колеги посещаващи другия форум които няма да знаят че се организират подобни неща от което страдат всички фиатаджии в града ви.
        Не бъди толкова сигурен. Аз, лично ще организирам хората при нас.wwweb, ще пускаш ли анкета?
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Илко, доказах ти, че сбърка в преценката ти по отношение на срещите в София и сега знаеш къде е мястото, наричано Долината на Фиат-ите. Защо смяташ при наличието на Рокамбол и мен в Благоевград, че ще се провалят срещите в Пиринско и конкретно в града ни??? Пак ще сбъркаш.

Коментар

Rokambol написа:
            wwweb, ще пускаш ли анкета?
            За препочитане е анкетата да е в тази тема. Аз нямам права да редактирам първото мнение. Ако пуснем анкета в друга тема, нещата ще се разхвърлят ...1. ОМV (старо)2. OMV (ново)3. Полигон4. Бриколаж5. Технополис6. Метро7. Kaufland8. Воденицата9. Стария автопазарТова са предложенията до момента. Илко, ако иска, може да я бодне в първото мнение

Коментар

Ами това е тема за чат около организирането на среща. Видях какво се случи със същата тема в другия форум - за нула време беше в коша.Така че щем, не щем, тези взаимоотношения в момента пречат. Така че според мен не ви прави чест да действате именно според тези "лични/служебни" отношения, а после да обвинявате мен.Лично аз смятах че е най добре да се разменят линкове с инфото и в двата горума ...

Коментар

2 и 9 от списъка.Новото OMV e подходящо. Няма много навалица, но до преди седмица, заведението още не функционираше. Ще мина утре да проверя дали вече работи.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Rokambol написа:
                  2 и 9 от списъка.Новото OMV e подходящо. Няма много навалица, но до преди седмица, заведението още не функционираше. Ще мина утре да проверя дали вече работи.
                  Работи, днес минах от там ...

Коментар

ilkor написа:
                    ....Лично аз смятах че е най добре да се разменят линкове с инфото и в двата форума ...
                    Това не зависи от мен. Между другото, знам, че понякога наминаваш през региона, няма да е зле и ти да дойдеш на някоя от срещите тук, както и всички желаещи, които не са от града, разбира се.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

wwweb написа:
                      Rokambol написа:
                      За препочитане е анкетата да е в тази тема. Аз нямам права да редактирам първото мнение. Ако пуснем анкета в друга тема, нещата ще се разхвърлят ...1. ОМV (старо)2. OMV (ново)3. Полигон4. Бриколаж5. Технополис6. Метро7. Kaufland8. Воденицата9. Стария автопазарТова са предложенията до момента. Илко, ако иска, може да я бодне в първото мнение
                      Влади, според мен първите седем трябва да отпаднат поради липсата на заведения с повече места. Особено точки 3, 4, 5, 6, 7.

Коментар

Вече можете да гласувате Не казвам че ще се провалят, още повече, защото ги организирате и вие а знам че ви пука за марката Фиат.Яд ме е че въпреки това се водите по акъла на "оня". Нека не спорим пак кой причини това на фиат феновете не само в Благоевград ...Айде оставям ви да си гласувате

Коментар

Paparac написа:
                          wwweb написа:
                          Rokambol написа:
                          Влади, според мен първите седем трябва да отпаднат поради липсата на заведения с повече места. Особено точки 3, 4, 5, 6, 7.
                          Има, има Само за полигона не съм сигурен, скоро не съм бил там, но като минавам покрай него ми прави впечатление от известно време, че има някакви масички отвън. Реших, че е коректно да се поместят всички предложения, че да няма сърдити ...

Коментар

кога сше се срештаме
                            fiat kupe 20 20v

Коментар

BEL4O написа:
                              кога ще се срещаме
                              Подробности тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28770
                              Fiat Marea 1.8i 16V
                              Fiat Tipo 1.4i 8V
                              Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

От Симитли идваме двама. Само да се уточним къде и кога. Всъщност на кое викат старо и ново ОМВ?Пъм може да отскочим и до Симитли на плажа - хем плаж , хем биричка.......... (само идея)
                                Фиат Пунто 1.1
                                Достатъчно бавна и достатъчно бърза!

Коментар

Working...
                                X