wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Съжалявам че пак ще се намеся, но не обичам да оставам неразбран.В тези числа не включвам никакви ботове. Говоря за реални потребители които се логват с име и парола.А преценката оставям да направи всеки за себе си - 600 тук срещу 200 там.А факта че там продължава триенето на теми заради глупости само потвърждава фактът че тук е по доброто място.Ако примерно бяхте получили предложение с линк от алфа форума то щеше да стои но щом е от фиат форума - не може.Не виждам логика тука ...Лошото е че знам какво ще се получи: ще се разберете за регулярна среща в Благоевград тук, но ще има колеги посещаващи другия форум които няма да знаят че се организират подобни неща от което страдат всички фиатаджии в града ви.
Коментар
-
Мислех, е въпроса е приключен. Не ти прави чест да включваш точно в тази дискусия лични/служебни взаимоотношения, от коите вече (почти) никой не се интересува. Предполагам, че усещаш на къде ще избие темата и предлагам да спрем до тук, както и спама да бъде изваден от иначе добронамерената идея.ilkor написа:.....Лошото е че знам какво ще се получи: ще се разберете за регулярна среща в Благоевград тук, но ще има колеги посещаващи другия форум които няма да знаят че се организират подобни неща от което страдат всички фиатаджии в града ви.
Коментар
-
Orcinus
Илко, доказах ти, че сбърка в преценката ти по отношение на срещите в София и сега знаеш къде е мястото, наричано Долината на Фиат-ите. Защо смяташ при наличието на Рокамбол и мен в Благоевград, че ще се провалят срещите в Пиринско и конкретно в града ни??? Пак ще сбъркаш.
Коментар
-
Rokambol написа:wwweb, ще пускаш ли анкета?
Коментар
-
Ами това е тема за чат около организирането на среща. Видях какво се случи със същата тема в другия форум - за нула време беше в коша.Така че щем, не щем, тези взаимоотношения в момента пречат. Така че според мен не ви прави чест да действате именно според тези "лични/служебни" отношения, а после да обвинявате мен.Лично аз смятах че е най добре да се разменят линкове с инфото и в двата горума ...
Коментар
-
ilkor написа:....Лично аз смятах че е най добре да се разменят линкове с инфото и в двата форума ...
Коментар
-
Orcinus
wwweb написа:Rokambol написа:wwweb, ще пускаш ли анкета?
Коментар
-
Вече можете да гласувате Не казвам че ще се провалят, още повече, защото ги организирате и вие а знам че ви пука за марката Фиат.Яд ме е че въпреки това се водите по акъла на "оня". Нека не спорим пак кой причини това на фиат феновете не само в Благоевград ...Айде оставям ви да си гласувате
Коментар
-
Paparac написа:wwweb написа:Rokambol написа:wwweb, ще пускаш ли анкета?
Коментар
-
BEL4O написа:кога ще се срещаме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар