Scorpion_BV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Здравейте..Едни колеги от tuning.bg ме помолиха да направя сайт клуб за FIAT Благоевград..Малко хора го знаят и реших че сигурно и вие не го знаете ето и сайтчето http://fiat-blg.com/ ако има интерес може някои които желае да се занимава повече със сайта да го направя администраторАко ви харесва ще се радвам ако не здраве да е
Коментар
-
Сега в неделя имахте ли среща ? Ходих до новото ОМV, въпреки че не познавах Благоевград, минах през старото OMV и там видях 2-3 фиата и много хора, седнали на една маса, до единия, който беше с отворени стъкла (червено Уно)... тааа... ако сте били вие - аз бях с Аурис-а, да не псувате собствениците на бургаски тойоти ... и ако сте били вие - да вземете да си понаправите малко стикери ли ?
Коментар
-
Mupo_87
...
kiler_4o написа:Сега в неделя имахте ли среща ? Ходих до новото ОМV, въпреки че не познавах Благоевград, минах през старото OMV и там видях 2-3 фиата и много хора, седнали на една маса, до единия, който беше с отворени стъкла (червено Уно)... тааа... ако сте били вие - аз бях с Аурис-а, да не псувате собствениците на бургаски тойоти ... и ако сте били вие - да вземете да си понаправите малко стикери ли ?
Коментар
-
Re: ...
Mupo_87 написа:kiler_4o написа:Сега в неделя имахте ли среща ? Ходих до новото ОМV, въпреки че не познавах Благоевград, минах през старото OMV и там видях 2-3 фиата и много хора, седнали на една маса, до единия, който беше с отворени стъкла (червено Уно)... тааа... ако сте били вие - аз бях с Аурис-а, да не псувате собствениците на бургаски тойоти ... и ако сте били вие - да вземете да си понаправите малко стикери ли ?
Коментар
-
Mupo_87
Re: ...
kiler_4o написа:Mupo_87 написа:kiler_4o написа:Сега в неделя имахте ли среща ? Ходих до новото ОМV, въпреки че не познавах Благоевград, минах през старото OMV и там видях 2-3 фиата и много хора, седнали на една маса, до единия, който беше с отворени стъкла (червено Уно)... тааа... ако сте били вие - аз бях с Аурис-а, да не псувате собствениците на бургаски тойоти ... и ако сте били вие - да вземете да си понаправите малко стикери ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар