Аз следващите 2 седмици няма да идвам. Този уикенд ми се очертава бачкане, а другата седмица заминавам за Гърция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Mupo_87
.....
bravas написа:Съжелявам че не дойдох на бях на карналово на гонките и се прибрахме доста късничко и затова не дойдох
Коментар
-
Re: .....
Mupo_87 написа:bravas написа:Съжелявам че не дойдох на бях на карналово на гонките и се прибрахме доста късничко и затова не дойдох
Коментар
-
Mupo_87
drepac написа:Mupo_87 написа:bravas написа:Съжелявам че не дойдох на бях на карналово на гонките и се прибрахме доста късничко и затова не дойдох
Коментар
-
Mupo_87 написа:drepac написа:Mupo_87 написа:bravas написа:Съжелявам че не дойдох на бях на карналово на гонките и се прибрахме доста късничко и затова не дойдох
Коментар
-
Mupo_87
-
Браво, браво... Още не сме започнали и вече свършихме! Ебаси и ентусиазма дето имаше, ебаси и темата дето изписахме! И накрая какво?! Никой! Евала! Къв беше смисъла да се почва с тия срещи, щом още на четвъртата седмица вече няма жив човек на нея. Ако ше правим нещо казвайте сега, ако ли не поне да се знае, че нищо няма да правим и да не си вися кат изпразнен ... другия път на ОМВ един час!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар