Вероятността да е 2.0 20V турбо е минимална понеже такава кола има акциз който я прави прекалено скъпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Интересно, но днес се рових да гледам новите промоции на Фиат и чукнах на представители за България и видях, че сервиза в Струмско вече не е представител на Ауто Италия. После разпитах и разбрах, че са им отнели представителството. Въпроса е, сега работят ли. Някой знае ли? До сега ги ползвах за смяна на масла и т.н. щото ми бяха много удобни, нямаха много работа и не се налагаше да чакам. Сега ако не работят вече трябва да мисля за друг сервиз за обслужването... Вие къде ходите в Блг. за смяна на мъсла и филтри?
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Интересно, но днес се рових да гледам новите промоции на Фиат и чукнах на представители за България и видях, че сервиза в Струмско вече не е представител на Ауто Италия. После разпитах и разбрах, че са им отнели представителството. Въпроса е, сега работят ли. Някой знае ли? До сега ги ползвах за смяна на масла и т.н. щото ми бяха много удобни, нямаха много работа и не се налагаше да чакам. Сега ако не работят вече трябва да мисля за друг сервиз за обслужването... Вие къде ходите в Блг. за смяна на мъсла и филтри?
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Интересно, но днес се рових да гледам новите промоции на Фиат и чукнах на представители за България и видях, че сервиза в Струмско вече не е представител на Ауто Италия. После разпитах и разбрах, че са им отнели представителството. Въпроса е, сега работят ли. Някой знае ли? До сега ги ползвах за смяна на масла и т.н. щото ми бяха много удобни, нямаха много работа и не се налагаше да чакам. Сега ако не работят вече трябва да мисля за друг сервиз за обслужването... Вие къде ходите в Блг. за смяна на мъсла и филтри?
Коментар
-
Работят още,преди два дни бех до там за смяна на Главината,но в последствие казаха,че главината не била както трябва нещо Не била читава Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 . В последствие отидох до сервиза при игрището на Изчислителния (ако го знаете) и пичовете ми сложиха новата главина за 20 мин !Alfa Romeo 156 1.8 TC`99
Коментар
-
Djalev написа:Работят още,преди два дни бех до там за смяна на Главината,но в последствие казаха,че главината не била както трябва нещо Не била читава Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 . В последствие отидох до сервиза при игрището на Изчислителния (ако го знаете) и пичовете ми сложиха новата главина за 20 мин !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар