NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Благоевград
Collapse
X
-
Кюстендилци приемате ли по принцип? А като първа среща - може тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649[/url]VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е добре де защо трябва да се цепим на градове, кому е нужно, това немога да разбера. Само да пълним сайта с нови теми. Не държя че мнението ми е миродавно, но това ми звучи като разцепление на форума, а мисля че идеята му е точно обратната "обединение на хора с еднакви интереси".FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ето и линк към чата на бъдещите срещи:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28770Мненията от тук, скоро ще бъдат прехърлени там NikMar не се цепим по никакъв начин, а се опитваме да организираме някакви срещи в Благоевград. Това, че има срещи в София, Варна, Пловдив и т.н. какво трябва да значи по твойта логика?
Коментар
-
NikMar написа:Е добре де защо трябва да се цепим на градове, кому е нужно, това немога да разбера. Само да пълним сайта с нови теми. Не държя че мнението ми е миродавно, но това ми звучи като разцепление на форума, а мисля че идеята му е точно обратната "обединение на хора с еднакви интереси".
Коментар
-
Значи имам опит със старото ОМВ и се събирахме доста голяма цифра опелчета. Ако искате и снимки мога да приложа :D . А за полигона, да ви кажа никак не ми се връзва. Идеята на тия срещи е да седнем някъде да бъбрим а колите да са до нас. На полигона няма как да стане това. Ще треа да висим до колите кат наказани и някак ще е като на опашка пред сервиз :D . Някоя бензиностанция или кафе с голям паркинг или нещо от тоя сорт по ми се връзва. Как мислите?
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Значи имам опит със старото ОМВ и се събирахме доста голяма цифра опелчета. Ако искате и снимки мога да приложа :D . А за полигона, да ви кажа никак не ми се връзва. Идеята на тия срещи е да седнем някъде да бъбрим а колите да са до нас. На полигона няма как да стане това. Ще треа да висим до колите кат наказани и някак ще е като на опашка пред сервиз :D . Някоя бензиностанция или кафе с голям паркинг или нещо от тоя сорт по ми се връзва. Как мислите?
Коментар
-
Къде? кога? защо?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Най- добре първо да се съберем тази седмица някаде и на место да решим за слдващите срещи, защото тук във форума всеки предлага различни неща без да има контакт с всички останали на куп,а като несме едновремено заедно няма да може да се реши нищо конкретно, така че дайте да направим една среща тази седмица на която да обсъдим нешата за вбъдеще. :D"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар