Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Благоевград

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bravas написа:
    drepac: Чакаме те и теб тази неделя
    ok От довечера се отваря сайта за Благоевградските Фиатове,аз ще ви дам линка после
    http://blagoevgrad.drag.racing.free.bg

Коментар

drepac написа:
      bravas написа:
      drepac: Чакаме те и теб тази неделя
      ok От довечера се отваря сайта за Благоевградските Фиатове,аз ще ви дам линка после
      "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

ето го линка http://fiat-blg.freehostia.com/forum/Това е форума на Благоевградските Фиатаджий
        http://blagoevgrad.drag.racing.free.bg

Коментар

drepac написа:
          ето го линка http://fiat-blg.freehostia.com/forum/Това е форума на Благоевградските Фиатаджий
          А за Алфи позволено ли е :D
          Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

Абе кво се занимавате с тия свободни хостове и форуми :D Супер бавно се отваря и не се знае кога може да Ви дръпнат шалтера. Що не казахте, че искате форум? Решете дали наистина е нужно и може да се помисли за нещо по-сериозно ...

Коментар

profusion написа:
              Абе кво се занимавате с тия свободни хостове и форуми :D Супер бавно се отваря и не се знае кога може да Ви дръпнат шалтера. Що не казахте, че искате форум? Решете дали наистина е нужно и може да се помисли за нещо по-сериозно ...
              Прав си Влади..
              Alfa Romeo 156 1.8 TC`99

Коментар

Наистина го отваря много бавно и като се замисли човек е малко излишен, така или иначе срещите почнаха благодарение на този форум в който пишем сега, мисля ,че е най-добре да си остане така и за напред, но нищо не пречи да има и други не пречат на никой, това е моето лично мнение.

Коментар

От Симитли сме 3ма засега ще сабера още

Коментар

даваите требва да се сабереме оште и после да разсшетаме на некаде ако искате де
                    fiat kupe 20 20v

Коментар

Ако искате може да раздвижим на плаж до симитли или сандански

Коментар

требва ама трее се сабереме през деня :P
                        fiat kupe 20 20v

Коментар

bravas написа:
                          ... ей фитаджии дайте малко по сериозно че алфите бяха тази седмица 2 пъти повече, а се очакват нови тази неделя
                          BEL4O написа:
                          ем колкото толкова ама трее сме поече фиатки
                          Хайде да не правим състезание между марките, а просто да се съберем повече хора!Много форумници обещават да дойдат, а на първите две срещи си бяхме почти едни и същи.
                          Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97

Коментар

Detron написа:
                            bravas написа:
                            ... ей фитаджии дайте малко по сериозно че алфите бяха тази седмица 2 пъти повече, а се очакват нови тази неделя
                            BEL4O написа:
                            Хайде да не правим състезание между марките, а просто да се съберем повече хора!Много форумници обещават да дойдат, а на първите две срещи си бяхме почти едни и същи.
                            Дано дойдат и нови а колкото за хорат а от предишните 2 срещи съм сигурен че всички ще дойдат

Коментар

Rokambol написа:
                              Тази неделя ще сте без мен, ама не се радвайте чак толкова много - в събота излитам за Каварна Миналата неделя бяхме с колата на Detron, защото алкохол и шофиране не си пасват добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Иначе е вярно, че алфаджиите ни бият по активност, но е въпрос на време да им натрием носа
                              Току-що получих доказателство, че Rokambol няма да присъства утре на срещата. На снимката е пред наградата, ново Fiat Bravo, от томболата на концерта на Manowar тази вечер. Утре, за съжаление, пак ще е там за втория концерт.
                              Прикачени файлове
                              Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97

Коментар

bravas написа:
                                Detron написа:
                                bravas написа:
                                BEL4O написа:
                                Дано дойдат и нови а колкото за хорат а от предишните 2 срещи съм сигурен че всички ще дойдат
                                И аз ще идвам със сигурност. Тръгнах за Гърция сутринта, обаче по пътя плановете ми се объркаха и цял ден бях в Мелник. Както и да е ... утре в 20:00-20:30 съм на ОМВ

Коментар

Working...
                                X