хххммммм да помислим малко.....какво да му мисля,мажлето щом е ЗА и аз сам там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
Кирил написа:имам едно въпросче само..и то е дали направо ще се чакаме там или предварително ще има няква среща някаде и да се патува заедно сички?иначе и аз съм ЗА с 2-те ръце и 2-та крака зависи само от изпитите как ще са ми...
Коментар
-
Кирил написа:хахаха верно бе... лелелелеле просто на мен толкова ми се иска да дойда че негледам такива подробности... изв за което...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
попринцип нямам нищо против..но нали знаеш че винаги има едно НОно има един малък проблем.. до 28 май съм без книжка защото ми я зеха преди 5 месеца... иначе със судоволствие тръгвах.. само да я зема гадната книжка и идвам да се запозная с фенчетата на фият.. надявам ще има и хора на мойто години... :P
Коментар
-
Ей на това се вика "археолог" Колега, тази среща (на х.Яна) беше една от най-хубавите срещи изобщо на този форум.Можеш да разгледаш снимките от там, както и от всички други срещи в галерията на форума ТУК Щом си от София - както пише в инфото - виж за срещи в София в този раздел - срещи има всяка седмица. А по-големи сбирки се правят 2-3 пъти в годината.След днешната среща на Карандила край Сливен (с присъствие на колеги от Варна, Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора), следващата по-голяма среща ще да е някъде по морето през лятото. А иначе фенове на марката във форума има на всякакви възрасти - от още ученици до пенсионери. Упс! Излъгах. Снимки от х.Яна НЯМА в Галерията. Ха! ЗАЩО ТАКА?Утре вечер ще има
Коментар
-
След тази среща, Аз ще ти дойда на гости! Мисля да я организирам на 25-26-27 Юни или 2-3-4 Юли.А може и около датата на старата среща, 23,24,25 Юли.Каквото решим. Само дано има и нови попълнения, а не само титулярите!Поздрави!Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар