Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хххммммм да помислим малко.....какво да му мисля,мажлето щом е ЗА и аз сам там
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Immortal написа:
      ///// написа:
      Август е най-подходящ да се съберем дружината за на палатка! Днес минах ГТП! Айде, че за таз винетка пари съм броил! Само скучае на предното стъкло!
      Теб ако те спрат, винетката ще ти е последна грижа
      Стига бе, няма ли какво друго да кажеш?

Коментар

след тази среща, не смятам да пропускам :D Така че на следващата среща съветвам тези, които не са били да дойдат! Определано няма да съжаляват

Коментар

имам едно въпросче само..и то е дали направо ще се чакаме там или предварително ще има няква среща някаде и да се патува заедно сички?иначе и аз съм ЗА с 2-те ръце и 2-та крака зависи само от изпитите как ще са ми...

Коментар

Кирил написа:
            имам едно въпросче само..и то е дали направо ще се чакаме там или предварително ще има няква среща някаде и да се патува заедно сички?иначе и аз съм ЗА с 2-те ръце и 2-та крака зависи само от изпитите как ще са ми...
            Колега,не е зле да обръщаш внимание на датите.Последното мнение в тази тема е от"Пуснато на: Пон, 18 Авг 2008, 20:51 "
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хахаха верно бе... лелелелеле просто на мен толкова ми се иска да дойда че негледам такива подробности... изв за което...

Коментар

Кирил написа:
                хахаха верно бе... лелелелеле просто на мен толкова ми се иска да дойда че негледам такива подробности... изв за което...
                Заповядай на Карандила утре.Ако искаш ела в Стара Загора пред СБА в 9:00 часа да пътуваме заедно,ако искаш направо на срещата в Сливен пред централната Била в 10:00 часа.Поздрави!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

попринцип нямам нищо против..но нали знаеш че винаги има едно НОно има един малък проблем.. до 28 май съм без книжка защото ми я зеха преди 5 месеца... иначе със судоволствие тръгвах.. само да я зема гадната книжка и идвам да се запозная с фенчетата на фият.. надявам ще има и хора на мойто години... :P

Коментар

Ей на това се вика "археолог" Колега, тази среща (на х.Яна) беше една от най-хубавите срещи изобщо на този форум.Можеш да разгледаш снимките от там, както и от всички други срещи в галерията на форума ТУК Щом си от София - както пише в инфото - виж за срещи в София в този раздел - срещи има всяка седмица. А по-големи сбирки се правят 2-3 пъти в годината.След днешната среща на Карандила край Сливен (с присъствие на колеги от Варна, Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора), следващата по-голяма среща ще да е някъде по морето през лятото. А иначе фенове на марката във форума има на всякакви възрасти - от още ученици до пенсионери. Упс! Излъгах. Снимки от х.Яна НЯМА в Галерията. Ха! ЗАЩО ТАКА?Утре вечер ще има

Коментар

Албум със снимките от Яна 2008

Коментар

Не пречи и тази година да се съберем там. Може би дори на два тура да я направим.
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

Абсолютно нищо не пречи!
                          Прикачени файлове

Коментар

След тази среща, Аз ще ти дойда на гости! Мисля да я организирам на 25-26-27 Юни или 2-3-4 Юли.А може и около датата на старата среща, 23,24,25 Юли.Каквото решим. Само дано има и нови попълнения, а не само титулярите!Поздрави!
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

С удоволсвие бих посетил отново това място .
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

@kilar, да е след заплата, за да не нагълтаме въздух с горивото...
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X