Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С много хубаво нещо си ме запомнил :D :D :D Радвам се много,и с нетарпение 4акам следващото сабиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 там сам от сега казвам
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
      С много хубаво нещо си ме запомнил :D :D :D Радвам се много,и с нетарпение 4акам следващото сабиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 там сам от сега казвам
      Тя и мойта жена само като разгледа снимките и каза - "Без мене повече среща няма да мине!"
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Какви сме кавалери само... Как пък никой не се сети досега да благодари на нашите прекрасни половинки за това, което свършиха на срещата.Изказвам най-искрена благодарност, от името на всички присъстващи на срещата мъже, на всички дами, които бяха запретнали ръкави и готвиха, правиха салати, сервираха, отсервираха, миха чинии и мазни тави... Без вас нямаше да се справим така добре!!!

Коментар

Много тенкю на тези,които ни поздравиха с "добре дошли" във форума.Малко сте позакъснели,но нищо,важен е жестът!!Честито и на Васето,с пожелание за още много такива срещи,както във форума,така и на живо!И когат сме най-зле-така да сме-да остава по една тенждера с пържоли,кифтета,мезета и т.н.И пиини... :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Immortal написа:
            Какви сме кавалери само... Как пък никой не се сети досега да благодари на нашите прекрасни половинки за това, което свършиха на срещата.Изказвам най-искрена благодарност, от името на всички присъстващи на срещата мъже, на всички дами, които бяха запретнали ръкави и готвиха, правиха салати, сервираха, отсервираха, миха чинии и мазни тави... Без вас нямаше да се справим така добре!!!
            Приемам благодарностите с твърдото обещание все така да се грижим за вас,да бъркаме салати,сервираме,готвим манджи,мием чинии и мазни тави.На мен лично това не ми тежи,а ми доставя удоволствие.Използвам случая да ти благодаря от сърце за "компилацията",която си направил на Ванко.Страхотна е,с много чувство за хумор,въртим си я по няколко пъти на ден,пратихме я на всички приятели и познати,които също страшно я харесаха.Още веднъж-благодаря!!Поздрави на сладката ти половинка!Надявам се да се виждаме пак,весело лято!
            Ванга

Коментар

qnisZ написа:
              Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P
              Така,така...зорът е първият път!И ний сме тъй-ще се сбием кой да седне на компютъра,а преди все мрънках:"Няма ли вече да излезеш от този форум?"-признавам си без бой!Навити сме много за следваща среща,ама да видим...Поздрави на Дзверото... :D ако го видиш преди нея,де...
              Ванга

Коментар

Авео написа:
                Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини.....
                Неееееее,не съм те заплашвала,само подкокоросвах твойте бойни другари да ми съдействат.Ама то не ти се е разминало,да знайш...И не го приемай като агресивен и насилствен акт,а като едно по-специално,дружелюбно,миролюбиво,ласкаво и супер позитивно отношение към теб... :D :D :D :D
                Ванга

Коментар

Моля,моля,няма проблеми за закаснението,важното е 4е не сме забражени А кога и каде казахте е следващтата срешта да стягаме багажа

Коментар

Ще я организираме. Междувременно мислим за бъдещето точно в тази насока. За сега сигурно е италфеста септември месец.Може да направиме една среща, с палатки, организирано да отидем на нашето черноморие. С възможност естествено за стаи.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

мммм дано да има стаи,4е някои хора ги е страх от среднощни посещения от ме4ки ама нали няма да сме в гората навихсе вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Коментар

Август е най-подходящ да се съберем дружината за на палатка! Днес минах ГТП! Айде, че за таз винетка пари съм броил! Само скучае на предното стъкло!

Коментар

Предлагам от 1-ви септември на Созопол....., хем Аполония, хем ФИАТ купон На Каваците има прекрасна възможност за това

Коментар

Да ти кажа чесно аз съм за. :D

Коментар

///// написа:
                                Август е най-подходящ да се съберем дружината за на палатка! Днес минах ГТП! Айде, че за таз винетка пари съм броил! Само скучае на предното стъкло!
                                Теб ако те спрат, винетката ще ти е последна грижа

Коментар

Working...
                                X