fenkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
-
fenkata написа:Ок май не сам добре дошла в форума!беше и приятно.всичко хубаво.чаоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
maiska
Yavor написа:maiska написа:нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойда
Коментар
-
maiska написа:Yavor написа:maiska написа:нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойда
Коментар
-
Явор Митев
Оооооо...тя ако знаете колко е шантава...седи си в петък следобед в къщи, чете си книжка, по едно време надига поглед и поглежда замислено към прозореца....мисли, мисли....и по едно време хвърля книгата, хваща си сина и бааааам...на автогарата. На другият ден ми звъни я от Несебър, я от......А веднъж ми звъни ни в клин ни в ръкав...."-аз съм в Несебър, отивам към Светлето да видя бебето".....брех, след няколко часа пие кафе с жена ми и дундурка Еличка.......Абе аз честно да си кажа, майската си я обичам много точно щото е шантава, ма шантава не, ми..прешантава......
Коментар
-
///// написа:maiska написа:Yavor написа:maiska написа:нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойдаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P
Коментар
-
Явор Митев
qnisZ написа:Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P
Коментар
-
fihi
dzvqroto-qnisZ написа:Не няма такова нешто,не сам била аз :D ето това е моя профил
Коментар
-
Явор Митев
Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини.....
Коментар
-
fihi
Авео написа:Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар