Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fenkata написа:
    Ок май не сам добре дошла в форума!беше и приятно.всичко хубаво.чао
    Естествено, че си добре дошла при нас! Но си имаме правила, които спазваме всички - от най-главния администратор до редовия потребител! Предполага се, че всички сме грамотни и можем да пишем правилно на книжовния си език! Този последния пост е точно както трябва - сега никой няма да ти направи забележка!

Коментар

fenkata написа:
      Ок май не сам добре дошла в форума!беше и приятно.всичко хубаво.чао
      Колежке , не се сърди повечето нови потребители както и аз сами я минах през тези забележки от администрацията на форума и това се дължи в повечето случаи на това че не се четат правилата. Айде не се сърди :D карай я по-весело
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Yavor написа:
        maiska написа:
        нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойда
        Внимавай какво помниш - ние всичко помним...Даже и форума да се крашне и да изгубим базата - няма да забравим какво си казала и ще преследваме да си изпълниш обещанието
        Няма страшно, Явка, аз си държа на думата А пък междувременно може и на Синеморец да спретнем някое мероприятие

Коментар

maiska написа:
          Yavor написа:
          maiska написа:
          нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойда
          Внимавай какво помниш - ние всичко помним...Даже и форума да се крашне и да изгубим базата - няма да забравим какво си казала и ще преследваме да си изпълниш обещанието
          Няма страшно, Явка, аз си държа на думата А пък междувременно може и на Синеморец да спретнем някое мероприятие
          Само искам конкретно дата и час!

Коментар

Оооооо...тя ако знаете колко е шантава...седи си в петък следобед в къщи, чете си книжка, по едно време надига поглед и поглежда замислено към прозореца....мисли, мисли....и по едно време хвърля книгата, хваща си сина и бааааам...на автогарата. На другият ден ми звъни я от Несебър, я от......А веднъж ми звъни ни в клин ни в ръкав...."-аз съм в Несебър, отивам към Светлето да видя бебето".....брех, след няколко часа пие кафе с жена ми и дундурка Еличка.......Абе аз честно да си кажа, майската си я обичам много точно щото е шантава, ма шантава не, ми..прешантава......

Коментар

///// написа:
              maiska написа:
              Yavor написа:
              maiska написа:
              Само искам конкретно дата и час!
              Ми слушам - аз до петък съм тук.Даже и нет имам и то не лош.Само казвате нещо по близо от 50-60км и съм там. Абе и до Бургас ще дойда макар че е на 85+км
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз ще бъда точно в Синеморец но от 11 до 17 август.Ако има някой по това време там - да казва.Мая така и така свикна да фаща автобуса в петък - да заповяда и на 17 ще я върна в София

Коментар

Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P

Коментар

qnisZ написа:
                    Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P
                    ... ...а случайно очарователната ти съпруга да пише от няколко дни с големи букви...и се кара наляво и надясно...че се и сърди.... ...или бъркам...?

Коментар

Не няма такова нешто,не сам била аз :D ето това е моя профил
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Не, не е тя, регистрацията е от днес и за сега няма постове. :D ЕЕЕ вече има молко ме е изпредварила. Дайте да я поздравим с добре дошла в най добрия форум.

Коментар

мерси многооо.С голям кеф ще се ровя,пиша
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                            Не няма такова нешто,не сам била аз :D ето това е моя профил
                            Честито, от хижата насам вече имаме две дами във най-добрия форум!Нека поздравим dzvqroto-qnisZ и Irka_fihiДОБРЕ ДОШЛИ!!!

Коментар

Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини.....

Коментар

Авео написа:
                                Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини.....
                                Е те тва вече е приказка!Наще мацки са си най готини.И чакат печат от 101-я национален обект

Коментар

Working...
                                X