Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
А аз да попитам, кой приготвяше плюсканицата, кой чистеше след бурните ви вечери.....че гледам не е имало много женско май, май. Имало ли е съвестна жена да се погрижи за вас.Съвестни жени на срещата имаше и се погрижиха достатъчно за нас, но тук има съвестни модератори, които моментално ти коригират поста на кирилица, като най-учтиво те молят занапред да пишеш само и само на кирилица...Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
fihi
Абе намираха се жени, но на някои от тях не им се влизаше в кухнята. Да не забравяме и мъжете които пекоха мръвките.
Коментар
-
kilar написа:Колеги, да попитам: Кой си забрави зарядно за Сони Ериксон на срещата? Намерих го в сака. ( Прибран съм си бре. ) Предполагам, че човека си тръгна в събота къмто 8.00-8.30-9.00. Така де...немам спомени...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
maiska
Колеги, поздравления за страхотната среща.... И да ви кажа, че страшно много ви завиждам - хич даже не благородно...
Коментар
-
fihi
maiska написа:Колеги, поздравления за страхотната среща.... И да ви кажа, че страшно много ви завиждам - хич даже не благородно...
Коментар
-
maiska
fihi написа:maiska написа:Колеги, поздравления за страхотната среща.... И да ви кажа, че страшно много ви завиждам - хич даже не благородно...
Коментар
-
Явор Митев
maiska написа:Абе аз подпалих кънките, ама нещо май обърках посоките - взех, че хванах към морето....
Коментар
-
Явор Митев
ilkor написа:Цяла седмица не съм и писал ... за наказание Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
Коментар
-
maiska
нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойда
Коментар
-
maiska написа:нИ мЪ бийтИ обещавам да си посипя главата с пепел А за следващото събиране аз ще съм инициатора, даже ще взема да дойдаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар