Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aaaaaaaaaaa,Балкана,викаш...ми ще пробваме,то не е късно.Даже предлагам да си спретнем една кампания: Фиат-за един по-многолюден свят!Да насърчаваме раждаемостта в България,да се множим,демек.На следващата среща,която да е някъде из Балкана,може да си направим и една мома,щом казваш,че убави ставали...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Колеги,имам едно процедурно предложение,към което моля да се отнесете сериозно-апелирам,палатката на колегата Авео да се трансформира в 101-я национален туристически обект.Да му се зачисли печат,с който да обслужва желающите да разгледат този образец на палатковото изкуство.Толкоз!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Aaaaaaaaaaa,Балкана,викаш...ми ще пробваме,то не е късно.Даже предлагам да си спретнем една кампания: Фиат-за един по-многолюден свят!Да насърчаваме раждаемостта в България,да се множим,демек.На следващата среща,която да е някъде из Балкана,може да си направим и една мома,щом казваш,че убави ставали...
        аз само съм чувал... и за съжаление все още не съм пробвал, но с момата сме си казали, че може и трето да си направим, а тя пък иска да е момиче..така, че нищо не пречи да се включим в кампанията...само да не е накрая на Б-я! (басиидълготоизречениедетоспретнах )
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Immortal написа:
          P.S. За съжаление е достъпно само за колеги с Windows...
          Няма ядове под други ОС-миМалко музичката е нефелна, но пък тоз юнак компесира всичко....
          Прикачени файлове

Коментар

Та в този ред на мисли, аз да попитам дали пък нямаме двойка (семейство) водещо началото си от нашия форум (демек двамата да са се запознали чрез нашия форум)?

Коментар

Не мисля, че има подобна двойка. Но ако има, ще е много Фенско
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Много се надявах да имаме!

Коментар

0000000000000000Ами някоя от колежките ако се прежали - кандидати от наша страна ще се намерят

Коментар

ами хайде де, аз от кога чакам някоя дама, ама не....няма

Коментар

Абе нали ви казвам че един колега и една колежка се запознаха горе, и после изглеждаха някак близки.... ще видим.

Коментар

ogi28b написа:
                        Абе нали ви казвам че един колега и една колежка се запознаха горе, и после изглеждаха някак близки.... ще видим.
                        ...абе ей, жена ми от време на време хвърля поглед на форума....от сега да кажа, че не съм бил аз. Държах се хипер сериозно, спах си в 101-вия НТОбект и си бях сам....нямам нищо общо с таз интрига...

Коментар

Авео написа:
                          ogi28b написа:
                          ...абе ей, жена ми от време на време хвърля поглед на форума....от сега да кажа, че не съм бил аз. Държах се хипер сериозно, спах си в 101-вия НТОбект и си бях сам....нямам нищо общо с таз интрига...
                          Ние си говорим за романтични неща, а ти веднага - интрига било!

Коментар

Абе тоя "колега" аз го доведох и да кажа честно не ни е баш колега щото кара Поло Иначе работя активно по превъзпитаването му Ако знаех че ще задява и момите ни от форума нямаше да го взема

Коментар

Колеги, да попитам: Кой си забрави зарядно за Сони Ериксон на срещата? Намерих го в сака. ( Прибран съм си бре. ) Предполагам, че човека си тръгна в събота къмто 8.00-8.30-9.00. Така де...немам спомени...
                              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                              Трезвен ТУК не пиша!
                              Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                                Колеги, да попитам: Кой си забрави зарядно за Сони Ериксон на срещата?Намерих го в сака. ( Прибран съм си бе. )
                                Аз не съм.Дори доста от вещите не успях да извадя от багажа.То не беше мезета и питиета.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X