Aaaaaaaaaaa,Балкана,викаш...ми ще пробваме,то не е късно.Даже предлагам да си спретнем една кампания: Фиат-за един по-многолюден свят!Да насърчаваме раждаемостта в България,да се множим,демек.На следващата среща,която да е някъде из Балкана,може да си направим и една мома,щом казваш,че убави ставали...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
Колеги,имам едно процедурно предложение,към което моля да се отнесете сериозно-апелирам,палатката на колегата Авео да се трансформира в 101-я национален туристически обект.Да му се зачисли печат,с който да обслужва желающите да разгледат този образец на палатковото изкуство.Толкоз!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Aaaaaaaaaaa,Балкана,викаш...ми ще пробваме,то не е късно.Даже предлагам да си спретнем една кампания: Фиат-за един по-многолюден свят!Да насърчаваме раждаемостта в България,да се множим,демек.На следващата среща,която да е някъде из Балкана,може да си направим и една мома,щом казваш,че убави ставали...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев
ogi28b написа:Абе нали ви казвам че един колега и една колежка се запознаха горе, и после изглеждаха някак близки.... ще видим.
Коментар
-
Авео написа:ogi28b написа:Абе нали ви казвам че един колега и една колежка се запознаха горе, и после изглеждаха някак близки.... ще видим.
Коментар
-
Колеги, да попитам: Кой си забрави зарядно за Сони Ериксон на срещата? Намерих го в сака. ( Прибран съм си бре. ) Предполагам, че човека си тръгна в събота къмто 8.00-8.30-9.00. Така де...немам спомени...Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
kilar написа:Колеги, да попитам: Кой си забрави зарядно за Сони Ериксон на срещата?Намерих го в сака. ( Прибран съм си бе. )Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар