Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей,пичове,купонът беше жесток!Особено първата вечер.Няма да се отплесвам с много суперлативи,но съм приятно изненадана.Предвид,че това ми е първо събиране с вас и не познавах почти никого-мина много,много гут!Вий сте луди хора (в добрия смисъл на думата) и се оказа,че било заразно.Сега сигурно и аз ще вися нон стоп във форума...да го ева.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Супер

Колеги,За вас не знам, но ние сьс сьпругата сме изключително доволниот това, че бяхме част от сьбитието Лятна среща на Фиат форум хижа Яна!Един приятел видя снимки и реши да си купи 1 бр Фиат, само и само да станечлен на клуба, друг си изяде топк..е, че не е видял обявата на време, но както е казал народа кьорав карти не играе...А сега извьн темата - пускам го, защото ми хареса... Откритията на мъжа и на жената:Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.Мъжът откри ИГРИТЕ и създаде КАРТИТЕ.Жената откри КАРТИТЕ и създаде ТАРО.Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО и създаде ХРАНАТАЖената откри ХРАНАТА и създаде ДИЕТАТА.Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!!С пожелания за лека вечер и успешха семица,Пламен
      Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
      Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

Айде и аз да се отчета...прибрах се благополучно, без инциденти. В момента обработвам снимките и до 20-30 мин. са в пикасата....Благодаря на всички за страхотният празник, който си създадохме взаимно. Влизам под пароструйката, че с тия душове на хижата...мани, мани...след което сядам да пиша подробна хронология.Благодаря на всички отново.......

Коментар

Черните ни дрехи крият от вас,колко са бели душите нииии....За вас не знам, ама трета бира пия и не мога да се оправя Както се казва - клиноизбивам....
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колегата ви Immortal в ролята на бялата лястовица (на горната снимка) Иначе интересен беше моментът, в който започнахме да пристигаме на хижата... На срещата на ФИАТ започнахме да се събираме:1 мотоциклет (брат kilar);1 Ланча (наша милост)1 Шевролет (Авео)1 Сузуки (Nino)1 Мерцедес (Esper) Посрещнахме първия ФИАТ чак по тъмно

Коментар

Ама светят ксенончетата, а?...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                Ама светят ксенончетата, а?...
                Ксеноните на фиатката светят добре, ама и тези фиат феновете добре са светнали Бате ви Слави не виждам никъде?Много исках да дойда, но дъщеря ми не ме пусна...под влияние на жена ми!Така ми е криво, чееееее.....като гледам снимките и.......крокодилски сълзи!Радвам се за тази среща!На следващата обаче съм с вас!

Коментар

Nino написа:
                  ПС...Кире, жив ли си ?
                  Аз съм жив, ама тебе сме решили да те наказваме! А за срещата... Това, което помня беше супер, а това което ми се губи е било още по-яко!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ще ви подготвя няколко компилации от подбрани тематично снимки, но ще е след ден-два, че работата ме подхвана от сутринта и нямам много време да си поиграя... Обещавам ви че ще е много интересно

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

doofiat написа:
                        Бате ви Слави не виждам никъде?
                        А, не си довидял нещо:http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...MALL-SIZE/За следващата среща ще те преслушаме... вече има идея за мястото.
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                          doofiat написа:
                          Бате ви Слави не виждам никъде?
                          А, не си довидял нещо:http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...MALL-SIZE/За следващата среща ще те преслушаме... вече има идея за мястото.
                          suuuuperrr ...
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Довечера ще има нов албум с още снимки че и мен сега са ме фанали да работя Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

ае колеги...кой е левента с дълга коса?
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Killar е с дългата коса и с мотора
                                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                                X