Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малееее ни въ и срам, да цапате въздуха айде наздраве и от нас ще се напия от радост и тъга
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Наздраве, компаниятааааааааа! Аз тъкмо направих проверка по телефона как тече събитието! Ай умната!

Коментар

Айде прибрахте ли се отрезняхте ли.Аз съм в Благоевград и следобед тръгвам към Казанлък.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Прибрах се Събрал съм снимки от някои колеги. Другите могат да ми изпратят своите на скайп ilko_home за да се качат на сървъра и да направим албум подобен на този от миналата среща.Адресът където ще бъдат качени е този: http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_Video/Jana-2008/Във всяка папка има вложена друга с име SMALL-SIZE в която снимките са с редуциран размер до 800Х600. Ако искате да просто разгледате снимките, теглете ги от тази папка.

Коментар

И аз се прибрах преди половин час - душче и си доглеждам формулата.Всичко е ОК при мен, надавам се при всички други да е така.Само искам да кажа за недошлите - ГОЛЯМ ПРОПУСК!!!Изкарахме великолепно!Снимки няма да качвам защото не са мой - мен ме домързя да вадя фотото от чантата, за сметка на това други хора се наснимаха за месец напред поне... Ама размислих - сетих се че имам малко снимки в телефона - ето:
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Дори само заради тази снимка си заслужаваше да ги хапна тия 1200 км
              Прикачени файлове

Коментар

Ха-ха, що тук - там се белеят хора с бели одежди? Да не би да е за това, че аз изкупих тениските XXL? Даааам, за Деян не е стигнала XXL явно ? ПС...Кире, жив ли си ?
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

До тук са качени снимките на:AutoborsaАвеоilkorImmortalEsperНаправих и един АЛБУМ за по лесно разглеждане на наличните до момента снимки.Когато получа нови ще ги добавя към него.Ето общите снимки с по високо качество:

Коментар

Tornado написа:
                    Айде прибрахте ли се отрезняхте ли.Аз съм в Благоевград и следобед тръгвам към Казанлък.
                    Пуснах котва в Карлово да си излекувам махмурлука с още една силна вечер.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Yavor: Само искам да кажа за недошлите - ГОЛЯМ ПРОПУСК!!!Изкарахме великолепно! Великолепно е слабо казано! Изкарахме повече от перфектно!Заслужаваше си даже акт за превишна скорост на връщане от хижата.Абе общо взето които не дойдоха изпуснаха много!след малко ще кача и някоя друга снимка, само да отпусна малко. Да си почина от почивката!

Коментар

Уф, по мярка ми е, току що я мерих... бях се притеснил!!!!!!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Как изкарахте, хубаво ли беше? Златка беше ли с вас, какво стана с това момиче? Да оставим лигавщините настрана, чудесна среща! Ще се опитам да ви я разкажа в картинки: Много , както се вижда и от снимките, имаше и , за не знам , но един колега с една колежка ссе сближиха, което може само да ни радва. По някое време някои изглеждаха , други - трети не издържаха, и Извода от цялата работа е:

Коментар

Tornado написа:
                            Tornado написа:
                            Пуснах котва в Карлово да си излекувам махмурлука с още една силна вечер.
                            Каде си в Карлово колега , дай кординати на кръчмата :D да се довлека :D
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ето и малко снимки
                              Прикачени файлове
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

И ние се прибрахме благополучно, без никакви произшествия!Снимките ми са вече на сървъра, има доста интересни позички Срещата ако не беше една от най-големите досега, беше една от най-интересните Много добър завършек на отпуската ми, лошото е че утре рано съм на работа, а се е насъбрала, мани-мани...Айде, утре вечер от къщи повече, че сега си почивам на биричка в един приятел (В къщи са ми спрели интернетя, щото ни нямаше 10 дена, а междувременно е трябвало да се плати )

Коментар

Working...
                                X