малееее ни въ и срам, да цапате въздуха айде наздраве и от нас ще се напия от радост и тъга
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Прибрах се Събрал съм снимки от някои колеги. Другите могат да ми изпратят своите на скайп ilko_home за да се качат на сървъра и да направим албум подобен на този от миналата среща.Адресът където ще бъдат качени е този: http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_Video/Jana-2008/Във всяка папка има вложена друга с име SMALL-SIZE в която снимките са с редуциран размер до 800Х600. Ако искате да просто разгледате снимките, теглете ги от тази папка.
Коментар
-
И аз се прибрах преди половин час - душче и си доглеждам формулата.Всичко е ОК при мен, надавам се при всички други да е така.Само искам да кажа за недошлите - ГОЛЯМ ПРОПУСК!!!Изкарахме великолепно!Снимки няма да качвам защото не са мой - мен ме домързя да вадя фотото от чантата, за сметка на това други хора се наснимаха за месец напред поне... Ама размислих - сетих се че имам малко снимки в телефона - ето:Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Tornado написа:Айде прибрахте ли се отрезняхте ли.Аз съм в Благоевград и следобед тръгвам към Казанлък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
fihi
Yavor: Само искам да кажа за недошлите - ГОЛЯМ ПРОПУСК!!!Изкарахме великолепно! Великолепно е слабо казано! Изкарахме повече от перфектно!Заслужаваше си даже акт за превишна скорост на връщане от хижата.Абе общо взето които не дойдоха изпуснаха много!след малко ще кача и някоя друга снимка, само да отпусна малко. Да си почина от почивката!
Коментар
-
Как изкарахте, хубаво ли беше? Златка беше ли с вас, какво стана с това момиче? Да оставим лигавщините настрана, чудесна среща! Ще се опитам да ви я разкажа в картинки: Много , както се вижда и от снимките, имаше и , за не знам , но един колега с една колежка ссе сближиха, което може само да ни радва. По някое време някои изглеждаха , други - трети не издържаха, и Извода от цялата работа е:
Коментар
-
Tornado написа:Tornado написа:Айде прибрахте ли се отрезняхте ли.Аз съм в Благоевград и следобед тръгвам към Казанлък.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И ние се прибрахме благополучно, без никакви произшествия!Снимките ми са вече на сървъра, има доста интересни позички Срещата ако не беше една от най-големите досега, беше една от най-интересните Много добър завършек на отпуската ми, лошото е че утре рано съм на работа, а се е насъбрала, мани-мани...Айде, утре вечер от къщи повече, че сега си почивам на биричка в един приятел (В къщи са ми спрели интернетя, щото ни нямаше 10 дена, а междувременно е трябвало да се плати )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар