Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Ми яз освен да донеса шах табла и не се сърди човече ?
    На последното държа!Голям фен съм му от малък...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Надявам се и волейболната топка, която се търкаля в багажника ми от няколко месеца, най-сетне да влезе в употреба! :D
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

За послeдно да питам - утре дали някой ще тръгва за натам в интервала 17:00 - 20:00 ? Не ми се пътува сам... В пощите нали продават винетки? Да нося ли не се сърди човечето на диск, нали ще има лаптопи? За съжаление не може да се играе в мрежа.

Коментар

ogi28b написа:
          За послeдно да питам - утре дали някой ще тръгва за натам в интервала 17:00 - 20:00 ? Не ми се пътува сам... В пощите нали продават винетки? Да нося ли не се сърди човечето на диск, нали ще има лаптопи? За съжаление не може да се играе в мрежа.
          Баси, Оги - на хижа сме - стига с тия лаптопи...Аз моя умишлено не го вземам... не че телефона и той няма безжична мрежа де...Ако намериш хартиен вариант - ти си човека - имаш бира от мен.

Коментар

Оги, ние ще тръгваме утре т.е. днес вече Най-вероятно към 19 часа ще тръгнем... Ако искаш може да се уговорим нещо. Между другото табла ще взимаш ли, че ако не аз да взема...? А колкото за Не се сърди човечето мисля, че мога да го намеря на хартиен вариант
            RIP Притежателка на горда Panda RIP
            Bravo 1.2 16V

Коментар

Айде народе.....аз пия кафенце с три цигари и отлепям за Софе.....един-два часа работа в града и отивам при бате Слави /Nino/ да напомпаме гумите и гаааааззззз........ Конкретен час за тръгване нямаме, но се очаква да е в интервала 16-16.30 часа. Яренцето вече е подсигурено, обработено и почистено. Остана да му изкопаем трапа и да го овкусим / въх леле майкоооооо /.... / това е неква крава, ама нищо, се добитък/.Ще се видим довечера...лек път на всички и умната.

Коментар

ju написа:
                Оги, ние ще тръгваме утре т.е. днес вече Най-вероятно към 19 часа ще тръгнем... Ако искаш може да се уговорим нещо. Между другото табла ще взимаш ли, че ако не аз да взема...? А колкото за Не се сърди човечето мисля, че мога да го намеря на хартиен вариант
                Аз тръгвам в интервала на Оги. Ако искате - среща за тръгване заедно.Аз съм сам, имам места в колата. При мен са вилиците и ножчетата,едно наргиле, и други работи.Взел съм и колонки, но нямам разклонител, ако ни потрябва.Да нося ли лаптопа?
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами по план ние тръгваме 7 часа от Дружба, тъй че където кажете може да се съберем...Много мераклии за лаптопи... аз тогава няма да взимам...
                  RIP Притежателка на горда Panda RIP
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

Yavor написа:
                    Авео написа:
                    Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....
                    Колегата адаш към 3,30-4,00 следобяд грабва тениските от Пловдив и с мръсна газ се понася към Яна, като пътьом забира Евита да кара след него, а на Септември в колоната се включва и Янис с Капата Ако всичко е ок, до 19,00 трябва да пристигнем. Може и по-рано - то пътя след Боровец е супер и се кара бързо, а не е и натоварен.В момента правя списък за пазаруване:2 чувала дърва за яре - около 50кг.1-2 кила свинска пържола или наденица1-2 кила пилешка пържола - нали съм все на диети...2-3 кила домати и краставици1/2 кило сирене, няколко кисели млеказехтин, сол, оцет балсамико ( това за салатите)2-3 ПВЦ бира Загоркалютеница - 7-8 буркана или може да взема направо една кофа, ама е по-калпава в кофитеняколко пакетчета 3 в 1 на НескафеСалфетки, някакви пластмасови чинийки и вилички ( за всеки случай)ракия... Списъка е много малък, защото аз това основно ям. Надявам се да ми стигне, а и предполагам все има от къде да се купи това-онова...
                    Взел съм супи.казвайте какво ви трябва на Нестле да го изпазарувам. На 30% надолу.Ти вземи лютеница и кетчуп :D
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз, ъъъ, такова, мисля да дойда само за тази вечер. Може би към 9 часа. Нали ще се намери едно място в хижата? И една чаша за бира?
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Айде, гася компа и заминавам хора...До довечера на по бира!

Коментар

simeon3000 написа:
                          Аз, ъъъ, такова, мисля да дойда само за тази вечер. Може би към 9 часа. Нали ще се намери едно място в хижата? И една чаша за бира?
                          Сега защо спамиш с такъв въпрос?!?! Отговора е повече от ясен - ДА! Само дето чаша може и да няма ще пиеш направо от шишето! Аз по-рано от 18:00 не мога да тръгна от слатина, каквото ще да става - най-ранния час в който мога да си тръгна от работа е 15:30, досега водих преговори за 15:00, ама се оказа че шефа винаги има право

Коментар

Ехооо....привет от хижа Яна. Компанията е на ниво,пържолки,кюфтаци,наденицици...има от всичко.Снимки няма ,щото са срамни....кат изтрезнеем, ще качим. Поздрави на всички от всички.

Коментар

След около час тръгвам към вас.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X