ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
ogi28b написа:За послeдно да питам - утре дали някой ще тръгва за натам в интервала 17:00 - 20:00 ? Не ми се пътува сам... В пощите нали продават винетки? Да нося ли не се сърди човечето на диск, нали ще има лаптопи? За съжаление не може да се играе в мрежа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Оги, ние ще тръгваме утре т.е. днес вече Най-вероятно към 19 часа ще тръгнем... Ако искаш може да се уговорим нещо. Между другото табла ще взимаш ли, че ако не аз да взема...? А колкото за Не се сърди човечето мисля, че мога да го намеря на хартиен вариантRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
Явор Митев
Айде народе.....аз пия кафенце с три цигари и отлепям за Софе.....един-два часа работа в града и отивам при бате Слави /Nino/ да напомпаме гумите и гаааааззззз........ Конкретен час за тръгване нямаме, но се очаква да е в интервала 16-16.30 часа. Яренцето вече е подсигурено, обработено и почистено. Остана да му изкопаем трапа и да го овкусим / въх леле майкоооооо /.... / това е неква крава, ама нищо, се добитък/.Ще се видим довечера...лек път на всички и умната.
Коментар
-
ju написа:Оги, ние ще тръгваме утре т.е. днес вече Най-вероятно към 19 часа ще тръгнем... Ако искаш може да се уговорим нещо. Между другото табла ще взимаш ли, че ако не аз да взема...? А колкото за Не се сърди човечето мисля, че мога да го намеря на хартиен вариантСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Yavor написа:Авео написа:Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
simeon3000 написа:Аз, ъъъ, такова, мисля да дойда само за тази вечер. Може би към 9 часа. Нали ще се намери едно място в хижата? И една чаша за бира?
Коментар
-
Явор Митев
Ехооо....привет от хижа Яна. Компанията е на ниво,пържолки,кюфтаци,наденицици...има от всичко.Снимки няма ,щото са срамни....кат изтрезнеем, ще качим. Поздрави на всички от всички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар