Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега адаш...това за кой ден става дума...???Иначе и аз съм се нагласил с хладилният куфар, който е за колата и смятам да го напълня с порядъчно количество месо в черво.....смятам и материал за шишчета да взема....Айде, че нямам търпение вече, ако знаете как се радвам, че ще се съберем....направо съм изпращял, а жена ми чак се бъзика с мен, че за сватбата не съм бил толкоз наточен и развълнуван....

Коментар

Авео написа:
      Колега адаш...това за кой ден става дума...???Иначе и аз съм се нагласил с хладилният куфар, който е за колата и смятам да го напълня с порядъчно количество месо в черво.....смятам и материал за шишчета да взема....Айде, че нямам търпение вече, ако знаете как се радвам, че ще се съберем....направо съм изпращял, а жена ми чак се бъзика с мен, че за сватбата не съм бил толкоз наточен и развълнуван....
      Ми за петък бе колега адаш...Даже половин ден от работа ще отсъствам заради вас, аааа....
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Чета, чета... и с всеки изминал ден ме е все по-яд, че няма да мога да се включа. Ще ми се само да ви подсетя - не забравяйте фотоапаратите! Поне да има какво да гледаме ние, неприсъстващите
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
          Чета, чета... и с всеки изминал ден ме е все по-яд, че няма да мога да се включа. Ще ми се само да ви подсетя - не забравяйте фотоапаратите! Поне да има какво да гледаме ние, неприсъстващите
          Оооооо.... папараци дал господ!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе дал, дал, ама като се изпотъркаляте по сабахлям, кът свърши на Явор ракията и почнете да облизвате кокалите от това което е останало от ярето...кой ша снима а????Искаме всичко фотографирано + разни компромати Айде весело изкарване от нас. За съжаление, ще отсъстваме, ама и вие пък що него направихте зад границата , тя наща алфа толкоз път накуп не е виждала. Пък и после като дойдем да вземете да ни изгоните, че сме с маскиран Фиат....няма да рискуваме.Айде весело изкарване.
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ние със Сивето тръгваме в петък рано сутринта от Смолян.Пътьом ще спираме тук и там, но се надявам в късния следобед да се измушим измежду Рила и Пирин на Симитли и от там през Благоевград (и Метро) към х.Яна. Може да ни очаквате към 17-17:30 най-късно, ако всичко е безаварийно.Сивето яде колкото едно по-голямо коте, но аз за сметка на това компенсирам, така че ще напазаруваме месища на Метро. (Нямам хладилна чанта или нещо подобно, затова малко се притеснявам да не се "повреди" еденьето, но ще рискуваме...Тук е идеално, но ми липсва силната компания...

Коментар

http://www.vbox7.com/play:052e1f59Е това чакаме.......18.07.2008. ..........12.00 на обяд. ( е може и по-късно де)Хижа Яна.....
                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

Казвайте какво да мъкна аз от 300 и кусур км.Кафемашина трябва ли?Барбекю от джанта тип Москвич осмак?С музиката как ще е не ,че имам кой знае какво ,но с един лаптоп ще озвучим добре + уредба с две тонколони студио.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Авео написа:
                    Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....
                    Само не разбрах мен защо ме отписа ама айде щом си рекъл няма да идвам.

Коментар

Tornado:Барбекю има, кафе също..... музиката е от брат kiro_ot_the_day.....А лаптоп можеш да вземеш, да не стане фал, все пак..... знае ли човек......
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                        Tornado:Барбекю има, кафе също..... музиката е от брат kiro_ot_the_day.....А лаптоп можеш да вземеш, да не стане фал, все пак..... знае ли човек......
                        ОК ако се досетите за нещо което трябва пишете.

Коментар

Tornado написа:
                          ....бе нали преди кога беше...месец...те питах и ти още не знаеше, ааааа. Смей да не дойдешНа мен ми се върти в главата идеята неделя да пообиколя с раницата околностите. Дано някой се навие да дойде с мен.

Коментар

Авео написа:
                            Tornado написа:
                            ....бе нали преди кога беше...месец...те питах и ти още незнаеше, ааааа. Смей да не дойдешНа мен ми се върти в главата идеята неделя да пообиколя с раницата околностите. Дано някой се навие да дойде с мен.
                            Неделя сутринта като си изпия кафето живот и здраве, паля джапанките на Бравичката - до обяд или най-късно до формулата требе да съм си вкъщи...Па ти обикаляй като си нямаш друга работа.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Лаптоп и аз нося, споко.И фотоапарат...А дървени въглища за BBQ ще трябват ли, или с дърва от гората?

Коментар

Ми яз освен да донеса шах табла и не се сърди човече ?

Коментар

Working...
                                X