Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли и аз да се вкл. с 2 места Благодаря
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и Tornado .3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkorЗа другите желаещи има още четри 4-ки.Има и места за палатки ( не знам броя им ).В събота заминавам на преговори с хижаря. За палаткаджиите : Ще бъдат дезинсекцирани тревните площи около хижата в събота или неделя .
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

Хайде тройката да е за мен, че ако не намерим бавач може да сме с Стенли Джуниър

Коментар

stenli, много съжалявам, но съм объркал бройката на 3-ките стаи. 5 са а не 6.http://btsbg.org/modules/addresses/print.php?lid=260
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

Еми 4-ка тогава не е проблем.

Коментар

Колеги, тъй като нямам търпение, утре сутринта тръгвам Повече не мога да чакам Утре ще бъда в Пловдив, вдругиден заминавам за Смолян и от там след седмица - директно в хижата.Вероятно ще имам нет тук и там - дето има безплатен безжичен... но за всеки случай, да знаете че вече съм тръгнал Ако има някакви сериозни промени - примерно всички изведнъж да сте се отказали, или пък да се е запалила и изгоряла хижата (пази Боже) - обадете ми се по телефона Ще гледам и да си държа ICQ-то на ГСМ-то пуснато, въпреки, че много бързо ми събаря батерията.Айде, до срещата!

Коментар

2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и Tornado .3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenli
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

мноу далечи туй нящо...а такова яре не съм ял от казармата... т.е. от 17 г.... още го помня...ще имам гости, което е нормално за летния сезон и благородството задължава да съм си в къщи... иначе ми се идва мамка му...п.п. да са ви живи и здрави щерките и на двамата...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Еми за мен тогава места за палатка
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Вземи стаята двойната, няма да идвам и без това!
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                        Вземи стаята двойната, няма да идвам и без това!
                        На тебе пък какво ти стана...
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Яворе и аз ще се постарая да дойда в петъка. Та ако искаш се обади *по точно се обади задължително* когато тръгваш да се разберем, дали ще пътуване с едната кола или с двете. Да не ми забравиш........!? :D

Коментар

donnna написа:
                            а такова яре не съм ял от казармата... т.е. от 17 г.... още го помня...
                            Аз сън по-зле - само съм слушал...
                            EVITA написа:
                            Вземи стаята дойната, няма да идвам и без това!
                            ???То вярно че няма да се изключваме при отсъствия, ама това просто от нищото...
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Бройте и мен, май успях да си освободя уикенда! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Нямам претенции за спането - двойки, тройки, абе и на четворка съм навит! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Пък ако са свършили стаите, не пречи да изровя палатката (ако не са я изяли молците Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 )!
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Извинявам се че едва сега пиша, но преди малко се прибрах и няколко дни нямах достъп до нет. Вчера привечер се чух с Миро, който каза, че е бил на хижата. Говорил е с хижаря там, цялата хижа, т.е. 70 места са резервирани. Предавам дословно думите на Миро - " Който има желание да идва, да го направи, места гарантирано ще има за всички". Освен това е напръскал цялата поляна и самата хижа срещу гадинките, така че за кърлежи и прочее да не се притеснявате. Колежката Евита да не се услушва, ами да стяга багажа, щото иначе алтернативата е 20 пияни фиатаджии под терасата и изнасят серенада....ще вдигнем целио Пловдив на крак.......

Коментар

Working...
                                X