Може ли и аз да се вкл. с 2 места Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и Tornado .3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkorЗа другите желаещи има още четри 4-ки.Има и места за палатки ( не знам броя им ).В събота заминавам на преговори с хижаря. За палаткаджиите : Ще бъдат дезинсекцирани тревните площи около хижата в събота или неделя .Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
stenli, много съжалявам, но съм объркал бройката на 3-ките стаи. 5 са а не 6.http://btsbg.org/modules/addresses/print.php?lid=260Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Колеги, тъй като нямам търпение, утре сутринта тръгвам Повече не мога да чакам Утре ще бъда в Пловдив, вдругиден заминавам за Смолян и от там след седмица - директно в хижата.Вероятно ще имам нет тук и там - дето има безплатен безжичен... но за всеки случай, да знаете че вече съм тръгнал Ако има някакви сериозни промени - примерно всички изведнъж да сте се отказали, или пък да се е запалила и изгоряла хижата (пази Боже) - обадете ми се по телефона Ще гледам и да си държа ICQ-то на ГСМ-то пуснато, въпреки, че много бързо ми събаря батерията.Айде, до срещата!
Коментар
-
2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и Tornado .3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenliОбичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
мноу далечи туй нящо...а такова яре не съм ял от казармата... т.е. от 17 г.... още го помня...ще имам гости, което е нормално за летния сезон и благородството задължава да съм си в къщи... иначе ми се идва мамка му...п.п. да са ви живи и здрави щерките и на двамата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:а такова яре не съм ял от казармата... т.е. от 17 г.... още го помня...EVITA написа:Вземи стаята дойната, няма да идвам и без това!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Бройте и мен, май успях да си освободя уикенда! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Нямам претенции за спането - двойки, тройки, абе и на четворка съм навит! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Пък ако са свършили стаите, не пречи да изровя палатката (ако не са я изяли молците Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 )!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Явор Митев
Извинявам се че едва сега пиша, но преди малко се прибрах и няколко дни нямах достъп до нет. Вчера привечер се чух с Миро, който каза, че е бил на хижата. Говорил е с хижаря там, цялата хижа, т.е. 70 места са резервирани. Предавам дословно думите на Миро - " Който има желание да идва, да го направи, места гарантирано ще има за всички". Освен това е напръскал цялата поляна и самата хижа срещу гадинките, така че за кърлежи и прочее да не се притеснявате. Колежката Евита да не се услушва, ами да стяга багажа, щото иначе алтернативата е 20 пияни фиатаджии под терасата и изнасят серенада....ще вдигнем целио Пловдив на крак.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар