kilar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
За сега брат kilar прави организацията по настаняването, заедно с Авео.Аз помагам единствено с координация, и рекламата за срещата,заради което се извинявам поради хроничната ми липса на време.Вероятоно заради това ще пътувам по-късно на 19-ти, но ще съм там.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Киларче - една двойка запази и за мене - даже ако няма с кого да се комбинирам ще си я платя цяла - то ебаси и цените.А на хижаря не само стикер, ами и тениска ще дадем щом е от нашитеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:niko_ymn написа:До кой град се намира тази местност "Свети Димитър" във Влахина Планина. В кой край на България е това и как се стига до хижа Яна?
Коментар
-
Мисля че е на 5-6 км от града, ако не греша.Иначе и на мен ми се събират около 1000 км, но пък това ще ми е почивката това лято и 200-тата лева за бензин са предвиден разход.Описание за пътя - тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=103
Коментар
-
Явор Митев
GTipo написа:........ заедно с Авео........
Коментар
-
kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2 *вече и тази питанка не важи*qnisZ - 2 (?) *вече не важи питанката*Immortal - 2autoborsa - 2и аз идвам
Коментар
-
kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2 *вече и тази питанка не важи*qnisZ - 2 (?) *вече не важи питанката*Immortal - 2autoborsa - 2 Tornado - 2 (?) За мен ще има ли някой нар където да положа морно тяло?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар