Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Последно - аз ще бъда сам, соло, не знам откъде сте се заблудили и сте ме писали 2-ма + дете... Малката все пак е само на 8 (почти) месеца и още и е рано за такива прояви ...
    Кире, и сам воинът е воин, както знаеш...Важното е да няма отстъпление! Както се казва - и магаре да го такова - назад да дава!Аз съм пуснал производство на стикери за срещата. Ще се напъна и поне дизайн на тениска да изкараме за да решим там какво да правим.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Последно - аз ще бъда сам, соло, не знам откъде сте се заблудили и сте ме писали 2-ма + дете... Малката все пак е само на 8 (почти) месеца и още и е рано за такива прояви ...
      Кире, и сам воинът е воин, както знаеш...Важното е да няма отстъпление! Както се казва - и магаре да го такова - назад да дава!Аз съм пуснал производство на стикери за срещата. Ще се напъна и поне дизайн на тениска да изкараме за да решим там какво да правим.
      И сам войнът е сам! Но това понякога е предимство!!! Нема ктрашно! А за стикерите - предвиди един за хижаря - и той е с Фиатка - кара едно златисто-зелено пунто...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Ееее мама му стара ... толкова ми се искаше да се запознаем... Ама по-добре гордо пиян под масата отколкото безчестно прав пред струга!
        пич, като идваш към Вн - ще свършим тая работа! Страхотно се бях наточил да идвам...даже с момата и с децата (2 бр.) ама сега си патя от главата си...просто не търпя експлоататори..и напуснах! Силно се надявам да има още сбирки преди края на лятото и на годината...в които ще можем да се наквасим кат..бобри! Още веднъж.., желая незабравими мигове там горе! И въпреки, че не се познаваме лично с болшинството - ще ми липсвате маа му нстара...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          ...
          Мдаа, и аз съм на крачка съм да направя именно това.Именно лятото и това, че ще се простя с отпуската ме спира от подобно действие и то точно в момента.Успех и късмет при следващия робовладелец
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
            nikki_sixx написа:
            ...
            Мдаа, и аз съм на крачка съм да направя именно това.Именно лятото и това, че ще се простя с отпуската ме спира от подобно действие и то точно в момента.Успех и късмет при следващия робовладелец
            Мерси братле... успех и късмет и на теб! Баси...ше спра да чета, докато не мине срещата - супер се сговнясах...
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Вече можете да махнете питанката срещу fihi. Пътуваме със сигурност.EVITA, много моля за извинение, не съм искал да те засегна теб и всички дами тук!!!! Моля за извинение!!!!kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2 *вече и тази питанка не важи*qnisZ - 2 (?) *вече не важи питанката*Immortal - 2

Коментар

2-ки :Immortal , Nino , Esper , evita , ogi28b и Ju.3-ки : fihi4-ки : ilkorНа палатки ще са: kilar, GTipo, Авео.Резервирани са: 6 двойки, 3 тройки и 1 четворка.Моля останалите да кажат какви стаи желаят.Няма проблем да се обадя и да резервирам още стаи. Храната и пиячката ще си я осигурим ние. Има вариант да се пазарува от МЕТРО Благоевград.
                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                  2-ки :Immortal , Nino , Esper , evita , ogi28b и Ju.3-ки : fihi4-ки : ilkorНа палатки ще са: kilar, GTipo, Авео.Резервирани са: 6 двойки, 3 тройки и 1 четворка.Моля останалите да кажат какви стаи желаят.Няма проблем да се обадя и да резервирам още стаи. Храната и пиячката ще си я осигурим ние. Има вариант да се пазарува от МЕТРО Благоевград.
                  Банда, нещо май не сте ме разбрали - на няколко пъти писах:Аз ще бъда там още от петък но с каравана.Тоест няма да наемаме стая, освен ако не е крайно наложително и то от страна на управата на хижата.Инак бройката ни за присъстнения лист е тази наистина
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Пичове, я да ви питам аз вас, някой да е виждал, някога типо да подскочи от радост с четерите колелета във въздуха?

Коментар

Разбрах. 2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и qnisZ .3-ки : fihi , tehnoart и Ju4-ки : ilkorНа палатки ще са: kilar, GTipo, Авео.Резервирани са: 6 двойки, 3 тройки и 1 четворка.Моля останалите да кажат какви стаи желаят.Няма проблем да се обадя и да резервирам още стаи. Храната и пиячката ще си я осигурим ние. Има вариант да се пазарува от МЕТРО Благоевград.
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Поел съм ангажимент да резервирам стая и за колегата kosta.Той ще е сам, и може да се комбинира с други колеги за една 3-ка или 4-ка - зависи колко самотници ще има

Коментар

///// написа:
                          Пичове, я да ви питам аз вас, някой да е виждал, някога типо да подскочи от радост с четерите колелета във въздуха?
                          Да не му се е качил "правоспособен" шофьор?И да е решила Живка да се разтъпче до х.Яна?

Коментар

Immortal написа:
                            ///// написа:
                            Да не му се е качил "правоспособен" шофьор?И да е решила Живка да се разтъпче до х.Яна?
                            Чудя се какво може да ни спре! Толкова да я сърбят пирелитата, миличката ми!

Коментар

За момент си помислих, че ще съм единствената жена на срещата. Добре, че има в слисъка Ju, тя май е дама. Айде да се активизра женското съсловие! Това е заповед, хихихи!
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и qnisZ .3-ки : fihi , tehnoart , Ju и autoborsa4-ки : ilkor
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X