Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor-е, да разбирам ли че няма да минавам да те взимам?Щото аз съм планирал една почивка-автоекскурзионно из Родопите от 13-ти до 18-ти, и мислех на 18-ти да мина през Кърджали - Хасково да те забера... Иначе маршрута ми ще е на 18-ти - Смолян - Девин - Доспат - Гоце Делчев - Добринище - Банско - Разлог - Симитли - Благоевград - Бобошево.

Коментар

niko_ymn написа:
      До кой град се намира тази местност "Свети Дмитър" във Влахина Планина. В кой край на България е това и как се стига до хижа Яна?
      Ммм на другия край на България, грубо казано Намира се до град Бобошево (между Дупница и Благоевград). Все пак ще се радвам и ти да дойдеш - може да се комбинирате с някой...

Коментар

Тук
        Прикачени файлове
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Пичове, на 20-ти съм дежурен, но ако успея да си сменя наряда сме с вас (Аз, жена ми и естествено малкия фарфалак-1,6г)

Коментар

Ай, стига ся! Пичове викаш, ми ний? Няма внимание към жените, ей!П.П. Ми то не остана още малко и направо тръгваме...
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Immortal-че, ако нещо не ми се промени финасовата схема, няма проблеми, ще си дойда на самоход.До 15-ти най-късно ще ти кажа. Ще се чуем по телефона, и без това доста време не сме си звънкали Ама то като се замисля да те сваля от Смолян да ме вземеш си е живо кощунство при тия цени на бензина, или ти си на газ вече...?????
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

EVITA написа:
                Ай, стига ся! Пичове викаш, ми ний?
                Не знам дали го знаете онзи виц за Адмирал Нелсън, кралицата и моряците, обаче:НИКОЙ ДА НЕ КАЗВА НИЩО!!!!!!!!!!!!!
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мн далече бееее...

Мноо ми е далече баси Ама като се замисля, че от 25 до 27 съм в Сф за Металика и Лени, май нищо не ми пречи да се метна от 20-ти още към вашия край. Засега нищо не обещавам, но 90% съм се решил вече... 2 ма души (може и на палатка ако е пълна тая хижа).

Коментар

Още хора приемата ли? :D Става дума за мен и жената.

Коментар

Аз предлагам да направим вече списък, с това кой, колко и къде ще да спи, за да няма после сърдити, ядосани и т.н.От постовете досега може да се направи следния списък:kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 2kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2qnisZ - 1 (?)Immortal - 2Ако някой не съм го разбрал правилно - нека ме коригира. Не съм включил колебаещите се.Общо 29 човека за хижата. Общо местата в хижата са 47, така че засега няма проблем да ни събере, стига да няма друга група.Желаещите за стая 2 легла са 11, като има само 6 такива стаи.Желаещи за стая с 3 легла - само 1 (при това е посочил - 2-3 легла). Има 5 такива стаи.Предполагам няма да е проблем да се ползват стаи 3 легла от 2 човека, ако се наложи... така че и този проблем ще се реши.Изглежда че ще се сместим. Пък и като гаврътнем по една-две ментеливи водки, едва ли ще ни пука кой къде ляга (само при жената не давам, ей! )

Коментар

Аз съм двойка стая МОЛЯ!
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз съм там ама както казах ще си карам къщата.Така че не ме бройте в сметките за спане - двете места са свободни.То както гледам май в един момент може наличните места да се окажат малко...Та ако се наложи ще раздавам и квартири - ще разпъвам форцелта
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

И при мен случаят е подобен. Жена ми се притеснява все още да пътуваме с бебето. Един път вече го направихме и в колата беше супер спокойна, но после при вечерните ритуали по къпане и т.н., беше адски изнервена и орева орталъка.....така че май още сме малки за далечни пътувания, все пак от Варна до хижата са поне едно 450 клм. Освен това аз нали още в четвъртък ще тръгвам и в петък правя планове да съм в хижата, за да глася трапа за ярето, така че най-вероятно ще бъда сам.Със сигурност ще спя в палатката, освен ако не останат скандално много свободни места - все пак ми е неудобно да не ползвам базата, ако не я напълним.Ако на някой от варненците му се идва с мен, да пише. Ще бъда абсолютно алоун... P.S. Всъщност минавам през Търново, Севлиево, Търговище, разбира се и София. Така че ако има желаещи, да свиркат. Минавам и подбирам...

Коментар

Аз ще си взема палатката за кеф но ми бройте едно място. Може да станат и две, не знам за сега... Кога ще се тръгва? На мен не ми е далече, и ми е удобно по-късно. Ще се опитам да го съчетая с едни ангажимент. Вероятно през седмицата преди срещата ще съм извън страната, та е хубаво да се организира от сега. Предложението ми е следното: 1. Тръгване в 9:00 от Шел след Владая - за тези, които ще си правя там обяд 2. Същото място, в 17:00 - за тези, които ще са са нас на вечеря. 3. Среща директно там - за закъснелите за горните срещи. По този начин ще имаме гъвкава схема за събиране на хората.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мен ме бройте от петък вечер там - все пак трябва някой да помогне за изкопаването на дупката и запълването й със жар...Аааа, и тестването на жарта... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Нали затова сме адаши - да се подкрепяме. Той и Имморталчето каза че от петък ще кацне.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X