Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Кире, как е обстановката там за къцане (риболов) - някоя рекичка с пъстърва или водоемче има ли?Да знам да стягам ли такъма или само хладилната чанта?
    р. Струма е там, но в нея няма пъстърва... Рибари бол там-не можеш да се обърнеш да се изпикаеш по цялото протежение на реката... Палатки, щуротии...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз няма да се записвам за спане, защото ще си нося палатката и ще спинкам в нея.....Към края на седмицата ще пусна една заявка за репеленти и горе ще раздам на всички, та да не ви изсмучат комарите.... Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще сме

Коментар

Аз също бих пробвал СуперВагона дали става за спалня, но като знам жената как не обича да спи на твърдо (още я болели кокалите от спането на палатка на Паша Дере миналата година ), ще искам една стая за двама.Освен това колегата kosta ме помоли да резервирам и за него стая (той ще е сам, може да се комбинира с някой който също е сам и не хърка ).Който ще се обажда за резервациите да ни има предвид.

Коментар

Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...За да ползваме кухнята, трапезарията, скарите и т.н. благинки все некой требе да се прежали! Цените ли Ви уплашиха - не знам...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...
            Айде, пишете ме....у хижата.Щом ще има и екстрички, няма как ще се "жертваме" за каузата
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Авео написа:
              Аз няма да се записвам за спане, защото ще си нося палатката и ще спинкам в нея.....Към края на седмицата ще пусна една заявка за репеленти и горе ще раздам на всички, та да не ви изсмучат комарите.... Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще сме
              Аз искам да дойда също и също ще съм на палатчок Хайде да направим темата важна, и да пуснем едно запитване за голяма среща?Идеята ми е да се направи банерче, и да се върти заедно с това дето е за помощ на колега.Пускаме го като си правим среща. Кефи ли ви идеята?
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз ще съм в хижата!!!На място ще се комбинираме.Не знам кво толкова ви кефят тези палатки - не стига че си навън, ами и е твърдо, а недай си боже да завали - как бързо ще дойдете в хижата само....
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...За да ползваме кухнята, трапезарията, скарите и т.н. благинки все некой требе да се прежали! Цените ли Ви уплашиха - не знам...
                  Аре ся...То изкърканото със сигурност ще дойде повече отколкото спането.А аз няма да търкалям дамаджани с ракия от дома Ма ако припалят много, пък ще им дадем някой лев за нощувка, или за паркинг...
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Тая тема я следя откакто съществува и въпреки, че ще направя всичко възможно да се явя и аз, не ми се иска да казвам със сигурност, че с тая моята нескончаема работа... Бройте ме 2-ма пък, кой ще е другия още не е ясно или детенце или половинка.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                      Тая тема я следя откакто съществува и въпреки, че ще направя всичко възможно да се явя и аз, не ми се иска да казвам със сигурност, че с тая моята нескончаема работа... Бройте ме 2-ма пък, кой ще е другия още не е ясно или детенце или половинка.
                      Ти вземи щерката, пък половинки колкото щеш

Коментар

Кирчо, да те помоля използвайки бг мапс да начертаеш пътя, че нещо ме можах да вържа!

Коментар

///// написа:
                          Кирчо, да те помоля използвайки бг мапс да начертаеш пътя, че нещо ме можах да вържа!
                          Ами бос съм малко там.... Ама - След Дупница - тръгвате по главния път Е79 към Благоевград - 2-3 села след Дупница има отклонение за Бобошево - по - натам съм описал. Айде че почва мача - и съм сръбвнал леко - после ще опища по - добре...

Коментар

Искам да ви кажа, че аз ще дойда със закъснение... щото тоя път ми е хипер непознат, Киро ми обясни надълго нашироко да видим какво ще да съм запомнила. Щерката ще я взема, ако тя си пожелае, че е малко своенравна и вече има мнение за всичко.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз като гледам вече се е заформила среща от типа на тази във Велико Търново.Ама както и да го погледнете след пролетната идва ред на лятна среща на форума

Коментар

Авео написа:
                                Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще сме
                                Явка, няма да е зле все пак да се направи някаква предварителна уговорка с хижарите, като оставим отворена бройката. Да не се окаже в последния момент че някой ни е изпреварил и е запазил цялата хижа.Е тогава наистина ще трябва да слагам един дюшек в комбито

Коментар

Working...
                                X