Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Аз мисля ако идваме да се кача още петък вечерта горе - то при тия цени за нощувка по-добре в Събота да ви посрещам отпочинал (или отпочнал с биричка).VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
kiro_of_the_day написа:Yavor написа:Аз мисля ако идваме да се кача още петък вечерта горе - то при тия цени за нощувка по-добре в Събота да ви посрещам отпочинал (или отпочнал с биричка).
Коментар
-
Явор Митев
...ами значи минавам да те подбера, ако не се организирате нещо друго с Деян и заминаваме да ровим трап....
Коментар
-
Както и предполагах жена ми е на работа този уйкенд и си иска детето да си остане с нея!Значи и сам воинът е воин!Най би ми допаднало петък следобед да отцепя.Има 2 варианта - или някой да ме забере или аз да забера някого да не пътувам сам - например мога до 2-3 човека от Пловдив да забера.Предупреждавам желаещите че нямам климатик и в колата се пуши Може и да се пие от возещите се, но не и да се повръща на Боровец Иначе се придвижвам бързо и безопасно.Набирам желаещи, а ако няма такива - запълвам празни места.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Nino написа:Там сме! Явка, може се организираме в петък да пътуваме заедно натам! А, прочетох по-късно,че ще минаваш през Боровец... както и да е, там ще се видим!!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Immortal написа:Аз също съм намислил за петък да тръгвам. Като наближи моментът ще се чуем за да се организираме - кой кого ще взима.Уф, цял месец има до тогава...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Я какво мероприятие се заформило! Бравус!Записвам се с места за двама И ка’т стана въпрос за места, Кире дай някоя снимка на района наблизо.Щото мисля да закача на Баба Меца къщата и да бивакуваме в нея.Ако успея да монтирам теглича на темприерата, може да направя и един пробен рейд с нея - ей го де е!Едва ли няма къде да боцна една каравана ама да питам за обстановката домакина - не съм бил там.Иначе егаси цените за нощувка, няма таковоз място... Евала!Не мислех, че под 10 лева можеш да пренощуваш и в плевня вечеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Nino написа:Ей, Торнадо!!!! Страшно се радвам да те видя...само да не дойдеш на сбирката юли!!!!! Превърнахме темата на оффтопик, ама тя и такава тема, ще ни простят модераторите надявам се! Аре да се видим там бе човек... аз планирам да отида още петък с жена ми, много ще ми е приятно да направим един добър купон!Идеята е страхотна.... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Esper написа:Я какво мероприятие се заформило! Бравус!Записвам се с места за двама И ка’т стана въпрос за места, Кире дай някоя снимка на района наблизо.Щото мисля да закача на Баба Меца къщата и да бивакуваме в нея.Ако успея да монтирам теглича на темприерата, може да направя и един пробен рейд с нея - ей го де е!Едва ли няма къде да боцна една каравана ама да питам за обстановката домакина - не съм бил там.Иначе егаси цените за нощувка, няма таковоз място... Евала!Не мислех, че под 10 лева можеш да пренощуваш и в плевня вечеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Кире, как е обстановката там за къцане (риболов) - някоя рекичка с пъстърва или водоемче има ли?Да знам да стягам ли такъма или само хладилната чанта?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар