Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Ослушват се Не искат печено ярешко в трап, или една каса студен Туборг...Странни хора са това фиатаджиите Очаквам включване от Хасково... С едно кашонче лютеница ДЕРОНИ в багажника на Бравата ?
    Мдаа, сега научавам, добре че е Киро - щях да го проспа.Лошото е че 5 дни по-късно, на 25 юли отивам на море - да видим как ще е бюджета.Довечера ще говоря с госпожата. Аз мисля ако идваме да се кача още петък вечерта горе - то при тия цени за нощувка по-добре в Събота да ви посрещам отпочинал (или отпочнал с биричка), вместо да се блъскам да пътувам, моабет и на другия ден - давай пак обратно.А за лютеницата - Immortal минава през Хасково на отиван аз ако не идвам и я имате от мен на 100%!Може да не е кашонче ама една 6кг кофа ще ви оправи със сигурност.Няма смисъл да се влачи амбалаж - само вдига разхода на колата.Edit: Като се замисля жена ми едва ли ще може да вземе тези дни почивни...Ама може да комбинираме с някого нещо... Например топла връзка Сливен(Ямбол) Хасково. Минава Деян, забира ме с малкия и чантите, нали си има комби...Естествено цепим горивото.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      Аз мисля ако идваме да се кача още петък вечерта горе - то при тия цени за нощувка по-добре в Събота да ви посрещам отпочинал (или отпочнал с биричка).
      Блаженни са верующите! Това агне нали трябва да се приготви - и други ще има горе в петък и нема да почиват - вервай ми! kilar на тебе почива ли ти се бре!?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Yavor написа:
        Аз мисля ако идваме да се кача още петък вечерта горе - то при тия цени за нощувка по-добре в Събота да ви посрещам отпочинал (или отпочнал с биричка).
        Блаженни са верующите! Това агне нали трябва да се приготви - и други ще има горе в петък и нема да почиват - вервай ми! kilar на тебе почива ли ти се бре!?
        ..оооо, аз още от петък ще бъда там, не съм го обсъдил още с Миро, но дали сам или с него.....освен това ще заредя и багажника с дърва, щото мисля че ще ми е по-лесно така, отколкото да маам анцунг из планината с брадвичка в ръка.... Трапа за ярето се започва от предната вечер...до сутринта жаравата е готова и някъде следобед ярето трябва да е опечено. Така че аз 100% ще бъда петъчен...

Коментар

Мдааа, все повече се навивам....Като свинска опашка съм вече...Адаш - и я моа да трап да копам...и да тествам жаравата с някоя и друга прижолка

Коментар

...ами значи минавам да те подбера, ако не се организирате нещо друго с Деян и заминаваме да ровим трап....

Коментар

Никакъв проблем да мина през Хасково и да ви забера. Даже ще ми е много приятно

Коментар

Както и предполагах жена ми е на работа този уйкенд и си иска детето да си остане с нея!Значи и сам воинът е воин!Най би ми допаднало петък следобед да отцепя.Има 2 варианта - или някой да ме забере или аз да забера някого да не пътувам сам - например мога до 2-3 човека от Пловдив да забера.Предупреждавам желаещите че нямам климатик и в колата се пуши Може и да се пие от возещите се, но не и да се повръща на Боровец Иначе се придвижвам бързо и безопасно.Набирам желаещи, а ако няма такива - запълвам празни места.

Коментар

Там сме! Явка, може се организираме в петък да пътуваме заедно натам! А, прочетох по-късно,че ще минаваш през Боровец... както и да е, там ще се видим!!!!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    Там сме! Явка, може се организираме в петък да пътуваме заедно натам! А, прочетох по-късно,че ще минаваш през Боровец... както и да е, там ще се видим!!!!
                    Ей това включване чаках...

Коментар

Аз също съм намислил за петък да тръгвам. Като наближи моментът ще се чуем за да се организираме - кой кого ще взима.Уф, цял месец има до тогава...

Коментар

Immortal написа:
                        Аз също съм намислил за петък да тръгвам. Като наближи моментът ще се чуем за да се организираме - кой кого ще взима.Уф, цял месец има до тогава...
                        Мда, аз вече мисля за пътуването...И наистина ще се чуем да се уговорим.Мен ми се иска да си пътувам с моята кола, ама за сам човек не си струва да горя толкова газ. Ако има някой за забиране от Пловдив ще е супер.

Коментар

Я какво мероприятие се заформило! Бравус!Записвам се с места за двама И ка’т стана въпрос за места, Кире дай някоя снимка на района наблизо.Щото мисля да закача на Баба Меца къщата и да бивакуваме в нея.Ако успея да монтирам теглича на темприерата, може да направя и един пробен рейд с нея - ей го де е!Едва ли няма къде да боцна една каравана ама да питам за обстановката домакина - не съм бил там.Иначе егаси цените за нощувка, няма таковоз място... Евала!Не мислех, че под 10 лева можеш да пренощуваш и в плевня вече
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Nino написа:
                            Ей, Торнадо!!!! Страшно се радвам да те видя...само да не дойдеш на сбирката юли!!!!! Превърнахме темата на оффтопик, ама тя и такава тема, ще ни простят модераторите надявам се! Аре да се видим там бе човек... аз планирам да отида още петък с жена ми, много ще ми е приятно да направим един добър купон!Идеята е страхотна.... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649
                            Има един месец до тогава дано не ми мине котка път и да мога да присъствам.Ако не останат свободни стаи ще спя в Уикенда то и без това е спалня два персона.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Esper написа:
                              Я какво мероприятие се заформило! Бравус!Записвам се с места за двама И ка’т стана въпрос за места, Кире дай някоя снимка на района наблизо.Щото мисля да закача на Баба Меца къщата и да бивакуваме в нея.Ако успея да монтирам теглича на темприерата, може да направя и един пробен рейд с нея - ей го де е!Едва ли няма къде да боцна една каравана ама да питам за обстановката домакина - не съм бил там.Иначе егаси цените за нощувка, няма таковоз място... Евала!Не мислех, че под 10 лева можеш да пренощуваш и в плевня вече
                              На района снимка нямам, 90% от снимките са на маса! Съвсем наблизо до жижата има цял стадион, ама е в някаква станция с неясен собственик...Иначе мисля че до параклисчето имаше достатъчно място и за каравани, ама ще питам приятели, които ходиха до него, че аз за 5-6 ходения от еденье, пиенье, преяждане и махмурлизъм така и не можах да отида да го видя тоя прословут параклис... Относно цените ... Значи в хижата не е някакъв лукс, но е прилично, поддържано и чистичко.Има всичко необходимо за преспиване и освежаване, нови легла, чисти чаршафи и т.н. санитарен възел с баня във всяка стая, та даже и топла вода! Да Ви кажа как се стига до там... Значи като идвате от посока София - като влезете в гр. Бобошево карате поглавния път и като стигнете отклонението за Кюстендил (може и Гюешево да пише - не си спомням,че си знам пътя и не гледам табелите) не тръгвате за Кюстендил, а продължавате направо през моста на р. Струма (няма как да го сбъркате - чисто нов широк мост - от ляво преди него има голяма бензиностанция), след това само направо докато не видите на една стара, дълга, тухлена, неизмазана сграда (от типа на ТКЗС) стара табела за х. Яна. И след табелата - само направо по асвалтовия път! Не се притеснявайте да звънкате по джи-си-ема, ако се наложи или попитайте някой гражданин от селото да Ви упъти...

Коментар

Кире, как е обстановката там за къцане (риболов) - някоя рекичка с пъстърва или водоемче има ли?Да знам да стягам ли такъма или само хладилната чанта?

Коментар

Working...
                                X