Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kilar написа:
    2-ки : ogi28b и Ju.
    ми ху’уво.... а тя знае ли?? И аз съм още от петъка там, да знаете.

Коментар

EVITA написа:
      За момент си помислих, че ще съм единствената жена на срещата. Добре, че има в слисъка Ju, тя май е дама. Айде да се активизра женското съсловие! Това е заповед, хихихи!
      Няма, няма. И мойта ФИАТ фенка ще е там

Коментар

И аз съм от петъка, ако не е станало ясно! Добре, че ще е на Immortal жената, да отсрами Поне с нея се познаваме.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

С Ju идват още две девойки А и аз ще доведа една колежка И да не забравите да си вземете бански - до колкото разбрах там има и мини басейн

Коментар

ilkor написа:
            И да не забравите да си вземете бански - до колкото разбрах там има и мини басейн
            Е... То с бански всеки може
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

За сега брат kilar прави организацията по настаняването, заедно с Авео.Аз помагам единствено с координация, и рекламата за срещата,заради което се извинявам поради хроничната ми липса на време.Вероятоно заради това ще пътувам по-късно на 19-ти, но ще съм там.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Киларче - една двойка запази и за мене - даже ако няма с кого да се комбинирам ще си я платя цяла - то ебаси и цените.А на хижаря не само стикер, ами и тениска ще дадем щом е от нашите
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
                  niko_ymn написа:
                  До кой град се намира тази местност "Свети Димитър" във Влахина Планина. В кой край на България е това и как се стига до хижа Яна?
                  Ммм на другия край на България, грубо казано Намира се до град Бобошево (между Дупница и Благоевград). Все пак ще се радвам и ти да дойдеш - може да се комбинирате с някой...
                  А от Бобошево на къде? 800 км ми се пада от Русе до там и назад. След град Бобошево има ли още много и в каква посока е хижата - някое село няма ли на около (Висока могила, Слатино, Бадино, Фролош) преди самата хижа ? Ако се съберем 4 човека да си делим парите за гориво може и да има някаква вероятност ... другия вариянт е да слагам газов инжекцион и направо да се наговоря и с един македонец да ме чака на охридското езеро - като ще е гарга да е рошава. Далечко си е. Много изкушително изглежда заплануваното за сега.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Мисля че е на 5-6 км от града, ако не греша.Иначе и на мен ми се събират около 1000 км, но пък това ще ми е почивката това лято и 200-тата лева за бензин са предвиден разход.Описание за пътя - тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=103

Коментар

GTipo написа:
                      ........ заедно с Авео........
                      ...направо ме хвана срам.... По скоро Авео даде идеята и повода, а колегите Киро и Миро организират...

Коментар

kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2 *вече и тази питанка не важи*qnisZ - 2 (?) *вече не важи питанката*Immortal - 2autoborsa - 2и аз идвам

Коментар

kiro_of_the_day - 2 човека + 1 детеkiler - 2Авео - 2 + 1 (?)ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi (?) - 2 *вече и тази питанка не важи*qnisZ - 2 (?) *вече не важи питанката*Immortal - 2autoborsa - 2 Tornado - 2 (?) За мен ще има ли някой нар където да положа морно тяло?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Малка актуализацияkiro_of_the_day - 1kiler - 2Авео - 1ilkor - 4 (в една стая)kosta - 1Yavor - 1Nino - 2Esper - 2Fire 8V - 1 (?)GTipo - 1 (?) - на палаткаEvita - 2 (1+1)ogi28b - 2tehnoart - 2-3 (?)Neosi - 2fihi - 2qnisZ - 2 Immortal - 2autoborsa - 2Tornado - 2

Коментар

...аз все още стискам палци да стане чудо...и с палатката и дечинята идвам! Ама още няколко дни ми трябват... мамка му! Не искам да изпускам фиестата...
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

kilar написа:
                                2-ки :Immortal , Nino , Neosi , evita , ogi28b и qnisZ .3-ки : fihi , tehnoart , Ju и autoborsa4-ки : ilkor
                                Ще можели и мен да ме запишеш за една стая с 3легла *ще си я платя цялата* нищо че сме двама. :D

Коментар

Working...
                                X