Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето сайта: http://btsbg.org/modules/addresses/p...id=260Авео го е постнал още в първия пост.Момчета, много ми се иска да дойда, но съм на работа тогава.Ако успея да се сменя някак ще пиша задължително!Весело от мен при всички случаи.
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

phoenix написа:
      странно но ..... колко от вас са ходили по хижи.... не че нещо против, но ние понеже сме постоянно по хижите(за съжаление няма да можем да дойдем, смятаме да сме по други хижи тогава в Стара Планина), та как казвате искам стая за 2-ма Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и ме напушва на смях.... Преди да тръгнете с идеята за двойна стая, отделен санитарен възел, и разни дребни удобства, първо прочетете мненията дадени за хижата в някой туристически сайт.... странно аз не намерих. Дано аз да съм крив и хижата е ремонтирана и облагородена, а и не хижата ще ви направи изкарването приятно, а компанията... Весело изкарване ви пожелавам и да правите снимки, за да ви се радваме.п.п.не искам да се заяждам, само да предупредя, ако може някой да сложи снимки от някоя стая.
      Емо, човека иска душевно уединение, не позлатени кранчета... . Що плашиш хората, като че ли ще ги водим на заслона Ботев....и къв е тоя протест - как така няма да идвате, а.... ...

Коментар

Ето капацитета на хижата:С две легла - 6 бр.С три легла - 5 бр.С четири легла - 5 бр.Емо, стига си ни плашил тука... :D

Коментар

Авео написа:
          Днес се чух с Миро / Kilar /, ще се опитаме да намерим яренце младо, като се уточнихме, че ако ударим на камък, ще вземем едно прасенце и пак ще го опечем...обещал съм животно по хайдушки и ще го имате, ако ще и "явор по хайдушки" по рецепта на Явор да е........Това, което не съобразих е, че ако взема яренцето от Варна, то няма да издържи милото в багажника ми до събота....а аз трябва да тръгна още в четвъртък. Така че добичено нарочено за добруването на форума, в момента пасе някъде из поляните на Кюстендил... От мен освен добичето, има и три бутилки габровска сливова, варена лето 75-то, когато съм се пръкнал на белио свят......баща ми варил за сватбите на синовете, мойте сватби бяха две, ама още шишенца има...... Имам молба - ако някой може да изнамери отнякъде прясна ДОМАШНО-приготвена наденица...или каквото там - месо в черво.......в събота бях на поход из балкана и ядох подобно нещо...направо ми падна туристическата шапка, барабар с раницата....страхотно беше. Домашното си е домашно, ейййййййй.....Айде...здраве и спокойствие на всички....
          По всяка вероятност е така... Ще намерим някое ме-ме-меееее...Дал съм бойна задача на дедото да потърси и да запази едно за тогава...Довечера или утре ще имам резултат.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Емо, знам че сте планинари и ходите по хижи... Но това не е хижя някъде на майната си в планината, дето карат провизии с катъри.... Има достъп на асфалтов път, не е много посетена, най-вече петък и събота за мероприятия като нашето. Аз писах и в предишно мнение, че за тези пари за нощувка, между 5 и 8 лева, - есествено, че няма позлатени кранчета и луксове, но мисля и че никой от тук не иска чак такова нещо (надявам се) ... За тези пари хижата предлага дори повече от очакваното, Миналият път поне в тези стаи дето бяха настанили нашата група (15-20 души) във всяка имашевездесъщия санитарен възел, с топла вода и легрлата бяха новички от чам с матраци, ако се сещате... Така че, все 1 или 2 нощувки ще ги преживеем ебаси...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе ракия да има - и до огъня мога да спя... Особено като вече знам че ще идвам сам - без жената и детето...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

абе аз знам и се сещам, за какво иде реч в обзавеждането..... за нас това е направо супер лукс , не исках да се заяждам, просто една удивителна, че става дума за хижа, а не за хотел. 100000% съм сигурен, че ще си изкарате весело и честно казано малко ви завиждам, понеже не можем да си позволим да дойдем до другия край на страната, понеже планираме екскурзия по върховете на Стара планина и септември пак да покорим Вихрен, та... просто тоз дето печата парите за нас нещо е пуснал една грешна партида... вместо по 100лв ги е пуснал по 10лв та ще пропуснем, а и сега сменям скоростна кутия и съединител..... абе... стига спам, не можем да дойдем, весело изкарване и гледайте да не се направите на " ме-ме-меееее... -та " сутринта на поляната след ракията на Явор.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Малииии, малииии....ВЕНСЕНЕМОС!!!Току що навих булката, ама при едно условие каза тя....Демек - да се вмъкнем в стая с две легла (щото ще вземем и дребния - 5г.)Така, че колеги, ако има още тази възможност - пишете ни и кажете какво да носим!!!!!??? :D
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    Малииии, малииии....ВЕНСЕНЕМОС!!!Току що навих булката, ама при едно условие каза тя....Демек - да се вмъкнем в стая с две легла (щото ще вземем и дребния - 5г.)Така, че колеги, ако има още тази възможност - пишете ни и кажете какво да носим!!!!!??? :D
                    Нещо домашно ако имаш .... Вино, ракия, хапване някакво, домашно печени фъстъци
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ракия!!! Няма проблем :DДруго домашно няма.... :D
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

За съжаление посещението ми остава под въпрос поради скъсан ремък. Надявам се всичко да се оправи бързо, и да се съберем

Коментар

ogi28b написа:
                          За съжаление посещението ми остава под въпрос поради скъсан ремък. Надявам се всичко да се оправи бързо, и да се съберем
                          Краен вариант, ако не оправиш ремъка е, да те взема от София и да пътуваш с нас....има място, така че проблема е решен..

Коментар

Едвам ме нави!

Коментар

Абе ей, време не остана до срещата!Аз последно май макар и сам ще си пътувам с моята каручка. Само другата седмица да сменя едни носач и съм готов за бой.Иначе сме лъснати, с нови дръжки, сменено масло и др подобрения.А ако някой иска да го взема по път - от Пловдив или Пазарджик да свирка, много ще ми е приятно!Как така на фиатска среща без поне единия ФИАТ!!!Аааа, за мене 1 място, в каквато и да е стая, само да не се разпада и да има легло. И да е на първия етаж да мога да долазя като се напия че много си удрям носа по стълбите... (майтап бе)Макар като ви видях какви сте пиячи на Арбанаси, чак се притеснявам че пак ще остане м с Деян и Килъра да си приказваме трезвени. Кире - в тебе ми е надеждата!
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

До кой град се намира тази местност "Свети Дмитър" във Влахина Планина. В кой край на България е това и как се стига до хижа Яна?
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X