Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Явор Митев
Аз няма да се записвам за спане, защото ще си нося палатката и ще спинкам в нея.....Към края на седмицата ще пусна една заявка за репеленти и горе ще раздам на всички, та да не ви изсмучат комарите.... Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще сме
Коментар
-
Аз също бих пробвал СуперВагона дали става за спалня, но като знам жената как не обича да спи на твърдо (още я болели кокалите от спането на палатка на Паша Дере миналата година ), ще искам една стая за двама.Освен това колегата kosta ме помоли да резервирам и за него стая (той ще е сам, може да се комбинира с някой който също е сам и не хърка ).Който ще се обажда за резервациите да ни има предвид.
Коментар
-
Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...За да ползваме кухнята, трапезарията, скарите и т.н. благинки все некой требе да се прежали! Цените ли Ви уплашиха - не знам...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Авео написа:Аз няма да се записвам за спане, защото ще си нося палатката и ще спинкам в нея.....Към края на седмицата ще пусна една заявка за репеленти и горе ще раздам на всички, та да не ви изсмучат комарите.... Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще смеСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз ще съм в хижата!!!На място ще се комбинираме.Не знам кво толкова ви кефят тези палатки - не стига че си навън, ами и е твърдо, а недай си боже да завали - как бързо ще дойдете в хижата само....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Пичове... коли, каравани, палатки - лошо нема, ама дайте некой да спи и у хижата...За да ползваме кухнята, трапезарията, скарите и т.н. благинки все некой требе да се прежали! Цените ли Ви уплашиха - не знам...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Тая тема я следя откакто съществува и въпреки, че ще направя всичко възможно да се явя и аз, не ми се иска да казвам със сигурност, че с тая моята нескончаема работа... Бройте ме 2-ма пък, кой ще е другия още не е ясно или детенце или половинка.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Тая тема я следя откакто съществува и въпреки, че ще направя всичко възможно да се явя и аз, не ми се иска да казвам със сигурност, че с тая моята нескончаема работа... Бройте ме 2-ма пък, кой ще е другия още не е ясно или детенце или половинка.
Коментар
-
///// написа:Кирчо, да те помоля използвайки бг мапс да начертаеш пътя, че нещо ме можах да вържа!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Искам да ви кажа, че аз ще дойда със закъснение... щото тоя път ми е хипер непознат, Киро ми обясни надълго нашироко да видим какво ще да съм запомнила. Щерката ще я взема, ако тя си пожелае, че е малко своенравна и вече има мнение за всичко.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Авео написа:Не съм звънял още в хижата, но смятам да го направя към 8-10, та да видя горе-долу колко народопоток ще сме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар