С много хубаво нещо си ме запомнил :D :D :D Радвам се много,и с нетарпение 4акам следващото сабиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 там сам от сега казвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
dzvqroto-qnisZ написа:С много хубаво нещо си ме запомнил :D :D :D Радвам се много,и с нетарпение 4акам следващото сабиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 там сам от сега казвамAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Какви сме кавалери само... Как пък никой не се сети досега да благодари на нашите прекрасни половинки за това, което свършиха на срещата.Изказвам най-искрена благодарност, от името на всички присъстващи на срещата мъже, на всички дами, които бяха запретнали ръкави и готвиха, правиха салати, сервираха, отсервираха, миха чинии и мазни тави... Без вас нямаше да се справим така добре!!!
Коментар
-
Много тенкю на тези,които ни поздравиха с "добре дошли" във форума.Малко сте позакъснели,но нищо,важен е жестът!!Честито и на Васето,с пожелание за още много такива срещи,както във форума,така и на живо!И когат сме най-зле-така да сме-да остава по една тенждера с пържоли,кифтета,мезета и т.н.И пиини... :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Какви сме кавалери само... Как пък никой не се сети досега да благодари на нашите прекрасни половинки за това, което свършиха на срещата.Изказвам най-искрена благодарност, от името на всички присъстващи на срещата мъже, на всички дами, които бяха запретнали ръкави и готвиха, правиха салати, сервираха, отсервираха, миха чинии и мазни тави... Без вас нямаше да се справим така добре!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
qnisZ написа:Да ви призная и аз срещата беше перфекна. Преди време ми се караха че по цяла вечер стоя във форума а сега даже жената ме накара да и направя регистрация. А най ме кефи това че тя започна повече от мен да стой и да чете. Направо ме разби с тези си нейни действия. А вече сме кандидати и за следващата. :P :P :P"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Авео написа:Добре дошли на двете дами, които ще помня цял живот - едната с това, че ме заплашваше с мамба, а другата с това, че изми 1556 чинии, 204 вилици, 185 лъжици, 18 тигана, две скари и една тава.... Наще мацки са са си най-готини....."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ще я организираме. Междувременно мислим за бъдещето точно в тази насока. За сега сигурно е италфеста септември месец.Може да направиме една среща, с палатки, организирано да отидем на нашето черноморие. С възможност естествено за стаи.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар